kasaptan çıktı benim çalıştım yerde çalıştı sonra onla bir olup işi katakülliye getirerek ikimizde ordan çıktık

diğer senede biraz daha az çalıştım ama yinede geçtim işte 2011 de başladım 2015in ocağında bitti lise 2013 te biraz dediğim gibi temmelleştım az geçtim 2014 de 20 24 kredilik 16 15 ders falan kalmıştı onları da bi şekilde geçtim kimi muaf oldu matematik2'yi bildiğin sallayarak geçtim matematikten biraz korkuyordum matematik 1'de muaf ettim seçmeli seçtim kredisini doldurdum felsefe 1 aslında zor değildi onu da salladım geçtim felsefe 2 yi çalıştım 95 almıştım işte ingilizce 1,2,5,6 muaf oldu sonra doldurmaya çalıştım seçmeli ile fazla kaybım olmadı aslında işte
matematik1,2 ingilizce 1-2-5-6 fizik 2-1 bunlar dışındakilerin hepsini geçtim

işte abimin arkadaşları dükkana uğradıklarında oo muharrem bu çocuk her geldiğimizde çalışıyo falan diyorlardı bu beni hem gaza hem de mutluluğa sevk ettiydi güzel bir durumdu aslında bu gaz vermeleri değil ben zaten kararlıydım yapıcam diye ekstradan bir gaz oldu işte

sonra liseyi bitirmeme yakın son sınıfta ygs ye girdim kendimi denemek amaçlı ygs3 den 151 falan aldım açık lise barajını geçtim 140 dı işte ama çok da bi yerlere gelebilecek bi puan olmadı haliyle

saçma sapan gittim ygs den sonra tercih yaptım mesleki aöl ya bilgisayar programcılığını myo yazdım afyon merkez ve köylerini eğer okulu bitirebilirsem 2014 yılında ağustos da bi baktım okul çıkmış sinanpaşa myo bilgisayar programcılığı

yani yerleştım fakat zorunlu dersleri verememiştim ilk başladığım zamanlar gibi çalışsaydım belkide şimdi 2 yıllık üni okuyup mezun olurdum

2015 de mezun oldum kısmet bir de ygs ile 2 yıllık üniversite hakkı olan paraları yatırmadım 55 lira mı neydi unuttum 2015 boşa gitti

şu kafama takıldı hani ben birinci defa hakkım olan 2 yıllık bilgisayar programclığına sınavsız geçiş için tercih yaptım 2014 te oldu ama okul henüz bitmedi diye gidemediydim acaba hakkım mı bitiyo dedim çünkü 2016 da da olmadı yerleşemedim ösymye açtım sordum yok öyle bişey başvurabilirsiniz tercih yaparsınız dedi bunu stresi beni yıktı işte 2017 de tekrar gircem şansımı denicem baktım yerleşemedim ne 2yıılığa nede lisansa 2017nin aralığının 31inde benim tecil bitiyo asker olurum

benim okul hayatım da böyle inışleri var çıkışları var zor yav hayat

benim bi arkadaşım var o da benim gibi 2014 te 2 yıllık hakkı için tercih yaptı sınavsız geçişe yerleşemedi ben yerleştım gidemedim kayıt edemedim
onun babası köy olmasını istemiyordu bi kere ona köy çıktı sınavsız önlisans izin vermedi gidemedi sonraki yıl hiç bir yer çıkmadı sonraki sene çıktı
öyle gitti bu sefer yine köy çıktı babası razı oldu falan
yav yeter ya olacaksa olsun valla kasmaktan bıktım

-----------------------------------------------------------------------------------------------
aşk konularım

bu açık liseye başladığımda ilk sene 1.sınavda full geçmiştim dersleri sonra baharda abimin dükkanının yanında dershane vardı

bi kızla tesadüf karşılaştım dershane çıkışında etrafa bakarken bir de ne göreyim bakıyor ilk önce baktım kafamı çevirdim tekrar baktım
hala bana kesik

sonra abim markete git abur cubur al dediydi gittim giderken kızın önünden geçtim kız hala bakıyor yedi bitirdi gözleriyle

o gün hayatımın okuldan açık liseden sonra ki en mutlu günüm oldu
e tabi bu kız olayının nedeni saçları uzatmamdı biraz diye düşünüyorum sonraki senelerde de saçımı uzatınca kızlar bakmaya başlamamıştı

kafama göre bulamadım çoğunu beğenmedim hiç biri dershane çıkışındaki kız kadar güzel değildi .

bu kızdan sonraki kızlar iltifata kadar giden sözleri birşeyleri değiştirmedi

ve tabi çok canım yandı gidipte tanışmadım diye dershane olayındakine

konsantre olamadım .

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
kişiliğim :
çok sessiz biriyimdir genelde ama bu mutlu olup olmadığına göre değişir mutluysam arkadaş ortamında sohbete katılırım mutsuz olduğumda içime kapanırım öyle

--------------------------------------------------------------------
sosyal yaşantım :
çok fazla arkadaşım yok varsa da ya okuyo ya çalışıyo pek göremiyorum genelde liseye başlayana kadar aöl kötü arkadaşlarım vardı yoldan çıkaran
bazılarıyla görüşmeyi bıraktım tuhaf arkadaşlarımda vardı deli

babamla pek anlaşamam özel harekatçıydı kendisi istifa falan etti piskopat biraz sağlıklı konuşmamazsın kavga girer işin içine genelde

-------------------------------------
bisiklete binmeyi severim güzeldir sonra kedileri beslmeyi onları sevmeyi severim bi ara bi kedi besledik dükkanda dişi çok pofuduk bişey tatlı

7 ay falan baktık sonra dedik başkasına verelim o baksın bi bayana verdik zengin evinde bakıyo çocukları yavruları olmuş falan