ders verme şekli u
-
-
- Doktor
- İletişim:
Re: ders verme şekli u
Benim Düşüncem Ders Verme Şekli misal sivas tan kütahyaya gitmek isteyen birini çok farklı şekillerde yönlendirebilirsin misal sivas dan çıkar ankaraya girmeden etrafından dolaşıp uzun ca bir yoldan kütahyaya ulaşır yada direk ankaranın içinden geçer ve yolu kısaltır ders verme şekli budur verilen ders şekilleri değişsede sonuç hep aynıdır sadece dersi öğrenme süreci genişleyebilir veya kısalabilir dersin verilme şekli ile alakalı olarak.
Zeki Biri dersi eğlenceli hali getirmeyi ve kısa yoldan gitmeyi becerebilir ve çalışan biri yol ne kadar zor olursa olsun eninde sonunda yolu bitirir sonuç olarak ikiside bitiriyor ama şekileri ve yapılışları farklı ...
Zeki Biri dersi eğlenceli hali getirmeyi ve kısa yoldan gitmeyi becerebilir ve çalışan biri yol ne kadar zor olursa olsun eninde sonunda yolu bitirir sonuç olarak ikiside bitiriyor ama şekileri ve yapılışları farklı ...

-
- Doktor
- İletişim:
Düzeltiyorum sorunu tam anlayamamıştım sen aöl de kullanıcı menusündeki ders verme şeklinden bahsediyorsun orada ki "u" Uzaktan eğitim anlamına geliyor
Üzgünüm yanlış anladıgım için

-
sıkıntı degil
tesekkurler eyvallah cevabın icin