Ek sınav hakkında!

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Warlock

Ek sınav hakkında!

Mesaj gönderen Warlock » 09 Oca 2017, 00:12

Arkadaşlar hepinize merhaba,

Ben bu sene üniversiteye hazırlanıyorum 135 kredim var
eğer bu 2 dönemde bitiremezsem ek sınav yaparlar mı?
Yaparlarsa yine 35 kredilik ders alabiliyor muyuz?
Yardım ederseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.

bakansiz
Doktor

Re: Ek sınav hakkında!

Mesaj gönderen bakansiz » 09 Oca 2017, 03:06

2 değil 3 dönem var açık lise de. Yaz döneminde de bitirebilirsin. Ona ilave olarak her sene ek sınav olur. Bu krediyle bu sene bitirmek değil bitirmemek zor.

Warlock

Mesaj gönderen Warlock » 09 Oca 2017, 03:14

bakansiz yazdı:2 değil 3 dönem var açık lise de. Yaz döneminde de bitirebilirsin. Ona ilave olarak her sene ek sınav olur. Bu krediyle bu sene bitirmek değil bitirmemek zor.
Şöyle söyleyeyim normalde 125 kredim vardı 1. dönem sınavından en kötü 10 kredi gelir diye hesapladım çünkü kar nedeniyle bazı derslere yetişemedim. Son 2 sınavdan 30 ar kredi almam gerekir. Bunu da yapamazsam diye bir endişeye kapıldım. O yüzden belki ek sınava ihtiyacım olabilir
ama her sene yapıyorlarsa sorun yok. Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.

bakansiz
Doktor

Mesaj gönderen bakansiz » 09 Oca 2017, 03:44

Warlock yazdı:
bakansiz yazdı:2 değil 3 dönem var açık lise de. Yaz döneminde de bitirebilirsin. Ona ilave olarak her sene ek sınav olur. Bu krediyle bu sene bitirmek değil bitirmemek zor.
Şöyle söyleyeyim normalde 125 kredim vardı 1. dönem sınavından en kötü 10 kredi gelir diye hesapladım çünkü kar nedeniyle bazı derslere yetişemedim. Son 2 sınavdan 30 ar kredi almam gerekir. Bunu da yapamazsam diye bir endişeye kapıldım. O yüzden belki ek sınava ihtiyacım olabilir
ama her sene yapıyorlarsa sorun yok. Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.
Her sene yaparlar en azından 1 tanesi kesin daha fazlası da oluyor ama onlara katılmak için Ankara'ya gitmek gerekiyor. Aylarca beklemek yerine Ankara'ya gitmek daha cazip bence. 157 kredi barajını geç yeter. Ek sınav için mezun olmana 35 kredi kalmış olması gerekiyor. Başarılar şimdiden.

“Sınavlar” sayfasına dön