hava durumu
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: hava durumu
Hayır.yurnero yazdı:Arkadaslar hava durumu nedeniyle sinavi erteleme ihtimalleri var mi
-
- Doktor
- İletişim:
Köylü Kızı yazdı:Hayır.yurnero yazdı:Arkadaslar hava durumu nedeniyle sinavi erteleme ihtimalleri var mi
Çok Net bİR cEVAP Bunun İçin Teşekkur Ederiz

Not: Güldürmek Bir Sanattır, Ağlatmak
Ağlatmak emek ister

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Ne diyim uzattımmi hayır çünkü geçen yıllarda Hakkaride açıköğretim sınavı vardı kardan yollar kapalı idi ama iptal olmadı, hatta sınava yürüyerek gitmişlerdi haberlerde yayınlandı...zekeriyakarahan yazdı:Köylü Kızı yazdı:Hayır.yurnero yazdı:Arkadaslar hava durumu nedeniyle sinavi erteleme ihtimalleri var mi
Ağlatmak emek ister
O yüzden kar kış sınavı etkilemiyor yani...
-
- Doktor
- İletişim:
İptal edemezler ki zaten o kadar hazırlık boşa gider.Köylü Kızı yazdı:Ne diyim uzattımmi hayır çünkü geçen yıllarda Hakkaride açıköğretim sınavı vardı kardan yollar kapalı idi ama iptal olmadı, hatta sınava yürüyerek gitmişlerdi haberlerde yayınlandı...zekeriyakarahan yazdı:Köylü Kızı yazdı: Hayır.
Ağlatmak emek ister
O yüzden kar kış sınavı etkilemiyor yani...
bu ygs bile olsa iptal edemezler bir kere hazırlıklar tamamlanıp tek eksik öğrencilerse sınava girmedi der geçer

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Arkadaşım ben farklı bişey mi dedim... ?zekeriyakarahan yazdı:
İptal edemezler ki zaten o kadar hazırlık boşa gider.
bu ygs bile olsa iptal edemezler bir kere hazırlıklar tamamlanıp tek eksik öğrencilerse sınava girmedi der geçer

-
- Doktor
- İletişim:
İkon çok Güzel miş aynı şeyi söylüyoruz fakat ben açıklama yaptımKöylü Kızı yazdı:Arkadaşım ben farklı bişey mi dedim... ?zekeriyakarahan yazdı:
İptal edemezler ki zaten o kadar hazırlık boşa gider.

Şen Kalınız.