Aole gecmek ıstıyorum

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
Kullanıcı avatarı
dread
Çırak

Aole gecmek ıstıyorum

Mesaj gönderen dread » 12 Oca 2017, 03:29

Arkadaslar merhaba aol e gecmek ıstıyorum konu baslıgında belırtttıgım gıbı sebebı ıse meslek lısesınde ıstemedıgım bolumu okuyorum bolumum ascılık ve bu bolum malzeme alıyoruz mesela maddı bolumde ngoturuyor seneey haftada 3 ders olacagı ıcın ben de ıstemıyorum bu bolumu ve okul ortamı gercekten berbat ogrencı demeye 1000 sahıt ıster arkadaslar gecmek ıstıyorum lıse 3 um daha yardımcı olurmusunuz aıle ııkna meselesı veya verebılecegınız ogutler teskkurler :)

‘Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur.‘
Mustafa Kemal ATATÜRK

deliduman
Çırak

Re: Aole gecmek ıstıyorum

Mesaj gönderen deliduman » 12 Oca 2017, 10:20

Ailene artı ve eksilerini anlat, bölümün geleceğinin olmadığını dilr getir. Yararı olabilir :wink:
En büyük işler, büyük hayaller kurma özelliği olan insanlarca başarıldı ...

-Russel

zekeriyakarahan
Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen zekeriyakarahan » 13 Oca 2017, 18:36

deliduman yazdı:Ailene artı ve eksilerini anlat, bölümün geleceğinin olmadığını dilr getir. Yararı olabilir :wink:

Bence Meslek lisesini sevmiyorsan nakilini başka okula aldırabilirsin çünki aölün de meslek lisesi var

+ olarak bence okuman en azından hiç bir şey olmasa bile elinde aşçılık gibi bir mesleğin olucak
illa da geçicem dersen sen bilirsin

ama unutma açık öğretim liseleri örgünde okuyamayanlar için örgünde keyif için aöl yapmamışlar

ben olsam okuluma devam ederdim tabiki şimdiki aklım olsaydı
Resim Ulû Sultân Abd-ül Hamid Han - Gazi "Tarih değil,hatalar tekerrür ediyor."

Kullanıcı avatarı
dread
Çırak

Mesaj gönderen dread » 20 Oca 2017, 02:24

zekeriyakarahan yazdı:
deliduman yazdı:Ailene artı ve eksilerini anlat, bölümün geleceğinin olmadığını dilr getir. Yararı olabilir :wink:

Bence Meslek lisesini sevmiyorsan nakilini başka okula aldırabilirsin çünki aölün de meslek lisesi var

+ olarak bence okuman en azından hiç bir şey olmasa bile elinde aşçılık gibi bir mesleğin olucak
illa da geçicem dersen sen bilirsin

ama unutma açık öğretim liseleri örgünde okuyamayanlar için örgünde keyif için aöl yapmamışlar

ben olsam okuluma devam ederdim tabiki şimdiki aklım olsaydı
Saol yardımın ıcın :) ama soyle bırsey var derslerı baya aksattım ve puanım yetmıyor dıger lıselere o yuzden kayıt olmaz olsada olmaz cunkı okul ortamına alısmam lazım oda olmayabılır meslek lısesınden mezun olursam unıde pek sansım olmaz abı okula alkol sıgara getırıyorlar artı ıstemedıgım bolum
Mustafa Kemal ATATÜRK

Kullanıcı avatarı
dread
Çırak

Mesaj gönderen dread » 20 Oca 2017, 02:34

saol ınsallah anlayısla karsılarlar
Mustafa Kemal ATATÜRK

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön