YGS 2017 hakkında sorularım
YGS 2017 hakkında sorularım
Merhaba arkadaşlar benim şuan 147 kredim var toplam dönemim 12 bu seneki ygsye kayıt olmak istiyorum ama sistemde alanı yok yazıyor ben sözel bir bölüm istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor? 2. sorum ise ilk defa ygs ye gireceğim bazı arkadaşlar ösym binasına gitmen gerekiyor diyolar bazıları internetten halledersin diyolar kesin bir bilgi bulamadım hiç bir yerde sizlerden yardım bekliyorum teşekkürler
Re: YGS 2017 hakkında sorularım
Sözel bölüm için ygs 180 barajını geçip Lys 3 ve 4 e girmek lazım diye biliyorum. Ygs kayıtları 3 gün sonra bitiyor acele etmemiz lazım yarın ben kayıt için gideceğim yapılması gerekenler konusunda bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.
kayıt için fotoğraf isteniyor diyolar doğru mu bu acaba?
- LarkAngela
- Acemi
Fotoğrafını kayıt olacağın Ösym Merkezinde çekicekler diye biliyorum.
Cidden konu hakkında bilgisi olan biri yardımcı olursa çok iyi olur. Halk Eğitim Merkezine başvuracak mıyız? Bilgili bir arkadaş yazarsa güzel olur çünkü çok fazla başlıkta açıldı konu hakkında.
Cidden konu hakkında bilgisi olan biri yardımcı olursa çok iyi olur. Halk Eğitim Merkezine başvuracak mıyız? Bilgili bir arkadaş yazarsa güzel olur çünkü çok fazla başlıkta açıldı konu hakkında.
Ben kanımın vampiriyim,
Gülümsemeyi bilmeyen,
Sonsuz gülüşü bekleyen
Terkedilmişlerden biriyim!
(Kötülük Çiçekleri)
-Charles Baudelaire
Gülümsemeyi bilmeyen,
Sonsuz gülüşü bekleyen
Terkedilmişlerden biriyim!
(Kötülük Çiçekleri)
-Charles Baudelaire
Mezun değilsen halk eğitime gitmen getiriyor evet. Aol okul kodu bulamıyorum yardımcı olabilecek var mı ?LarkAngela yazdı:Fotoğrafını kayıt olacağın Ösym Merkezinde çekicekler diye biliyorum.
bu adresten size en yakın başvuru merkezine bakıp http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2 ... 012017.pdf hangi okulsa oraya gidiyosunuz fotografınızı fln orda çekiyolar genellikle müdür yardımcısı ilgileniyo ve sizi sisteme kayıt ediyolar sonrada atm den para yatırıyosunuz
respect.
dzdzkd yazdı:bu adresten size en yakın başvuru merkezine bakıp http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2 ... 012017.pdf hangi okulsa oraya gidiyosunuz fotografınızı fln orda çekiyolar genellikle müdür yardımcısı ilgileniyo ve sizi sisteme kayıt ediyolar sonrada atm den para yatırıyosunuz
osym binasına gitmeye gerek yok yani?
Form doldurma konusunda halk eğitim mi yardımcı oluyor acaba ösym nin yayınladığı listede açık lise okul kodu yok.dzdzkd yazdı:evet gerek yok basvuru merkezinden hallediyosun
ygs kayıdı yapan en yakın okula git ben geçen sene öyle yaptım ilk kayıtsan gitmen gerekboalquno yazdı:Merhaba arkadaşlar benim şuan 147 kredim var toplam dönemim 12 bu seneki ygsye kayıt olmak istiyorum ama sistemde alanı yok yazıyor ben sözel bir bölüm istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor? 2. sorum ise ilk defa ygs ye gireceğim bazı arkadaşlar ösym binasına gitmen gerekiyor diyolar bazıları internetten halledersin diyolar kesin bir bilgi bulamadım hiç bir yerde sizlerden yardım bekliyorum teşekkürler
sonra orada foto çekip kaydını yaptırıyorsun.sonra da bankaya para yatırıyorsun
Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
Dönem:8
<3mezun<3
bnde kaydımı cuma günü yaptırdım okula gittiğimde bi form verdiler doldurdum okul adına açık öğretim lisesi yazdım ama kodunu bilmediğimi söyledim boş bırak dediler ve sonra onlar doldurdu 6 tl de bi ücret ödedim onlar ilgileniyo yanibakansiz yazdı:Form doldurma konusunda halk eğitim mi yardımcı oluyor acaba ösym nin yayınladığı listede açık lise okul kodu yok.dzdzkd yazdı:evet gerek yok basvuru merkezinden hallediyosun
respect.
Bugün bende bir okula gittim kayıt için formla falan boşa uğraşmışım kimlik aldı bir kaç soru sordu fotoğraf çekip 5 lira aldı ve çıktı verdi işlemi bitirip geldim para yatırmak kaldı bir. Bu sene bitiyor mu diye sordu sadece halk eğitime yollamadı.dzdzkd yazdı:bnde kaydımı cuma günü yaptırdım okula gittiğimde bi form verdiler doldurdum okul adına açık öğretim lisesi yazdım ama kodunu bilmediğimi söyledim boş bırak dediler ve sonra onlar doldurdu 6 tl de bi ücret ödedim onlar ilgileniyo yanibakansiz yazdı:Form doldurma konusunda halk eğitim mi yardımcı oluyor acaba ösym nin yayınladığı listede açık lise okul kodu yok.dzdzkd yazdı:evet gerek yok basvuru merkezinden hallediyosun
bakansiz yazdı:Bugün bende bir okula gittim kayıt için formla falan boşa uğraşmışım kimlik aldı bir kaç soru sordu fotoğraf çekip 5 lira aldı ve çıktı verdi işlemi bitirip geldim para yatırmak kaldı bir. Bu sene bitiyor mu diye sordu sadece halk eğitime yollamadı.dzdzkd yazdı:bnde kaydımı cuma günü yaptırdım okula gittiğimde bi form verdiler doldurdum okul adına açık öğretim lisesi yazdım ama kodunu bilmediğimi söyledim boş bırak dediler ve sonra onlar doldurdu 6 tl de bi ücret ödedim onlar ilgileniyo yanibakansiz yazdı: Form doldurma konusunda halk eğitim mi yardımcı oluyor acaba ösym nin yayınladığı listede açık lise okul kodu yok.
hayırlı olsun
respect.