Aole gecmek ıstıyorum
Aole gecmek ıstıyorum
Arkadaslar merhaba aol e gecmek ıstıyorum konu baslıgında belırtttıgım gıbı sebebı ıse meslek lısesınde ıstemedıgım bolumu okuyorum bolumum ascılık ve bu bolum malzeme alıyoruz mesela maddı bolumde ngoturuyor seneey haftada 3 ders olacagı ıcın ben de ıstemıyorum bu bolumu ve okul ortamı gercekten berbat ogrencı demeye 1000 sahıt ıster arkadaslar gecmek ıstıyorum lıse 3 um daha yardımcı olurmusunuz aıle ııkna meselesı veya verebılecegınız ogutler teskkurler 

‘Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur.‘
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
Re: Aole gecmek ıstıyorum
Ailene artı ve eksilerini anlat, bölümün geleceğinin olmadığını dilr getir. Yararı olabilir 

En büyük işler, büyük hayaller kurma özelliği olan insanlarca başarıldı ...
-Russel
-Russel
-
- Doktor
- İletişim:
deliduman yazdı:Ailene artı ve eksilerini anlat, bölümün geleceğinin olmadığını dilr getir. Yararı olabilir
Bence Meslek lisesini sevmiyorsan nakilini başka okula aldırabilirsin çünki aölün de meslek lisesi var
+ olarak bence okuman en azından hiç bir şey olmasa bile elinde aşçılık gibi bir mesleğin olucak
illa da geçicem dersen sen bilirsin
ama unutma açık öğretim liseleri örgünde okuyamayanlar için örgünde keyif için aöl yapmamışlar
ben olsam okuluma devam ederdim tabiki şimdiki aklım olsaydı

Saol yardımın ıcınzekeriyakarahan yazdı:deliduman yazdı:Ailene artı ve eksilerini anlat, bölümün geleceğinin olmadığını dilr getir. Yararı olabilir
Bence Meslek lisesini sevmiyorsan nakilini başka okula aldırabilirsin çünki aölün de meslek lisesi var
+ olarak bence okuman en azından hiç bir şey olmasa bile elinde aşçılık gibi bir mesleğin olucak
illa da geçicem dersen sen bilirsin
ama unutma açık öğretim liseleri örgünde okuyamayanlar için örgünde keyif için aöl yapmamışlar
ben olsam okuluma devam ederdim tabiki şimdiki aklım olsaydı

Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
saol ınsallah anlayısla karsılarlardeliduman yazdı:Ailene artı ve eksilerini anlat, bölümün geleceğinin olmadığını dilr getir. Yararı olabilir
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK