Ek sınav.
- burakmertkose
- Yardımcı Uzman
Ek sınav.
Şuan 128 kredim var. Almam gereken 64 kredim daha var. Toplam donemim 6. AOL de bulundugum donem ise 1. Vermem gereken ortak ders 19. bu sene mezun olabilme şansım var mı yani. Ek sınava girerek zorunlu derslerimi verebilme şansım var mı ? Daha iki dönemim var. Eğer bi kaç zorunlu dersi bu iki dönemde veremezsem ek sınavda zorunlu derslerimi verebilir miym ?
Belki Bana Ulaşırsın!" ;]
- foundreform
- Doçent
Re: Ek sınav.
Ek sınava girip zorunlu derslerinizi verip kredinizi de yükseltebilirsiniz.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
- burakmertkose
- Yardımcı Uzman
Verirsem bu sene mezun olma şansım var yani.foundreform yazdı:Ek sınava girip zorunlu derslerinizi verip kredinizi de yükseltebilirsiniz.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
3. Dönem sınavına girmek için 17 yaş ve üstü şartı var, eğer o sınava girebiliyorsanız mezun olma şansınız var çünkü o zaman döneminiz 8 olur ek sınavda eksik kredirtiniz olutsa tamamlarsınız
- burakmertkose
- Yardımcı Uzman
3. Donem sınavına girebiliyorum. Fakat eğer ek sınava zorunlu ders kalırsa. Ek sınavda zorunku dersi verebiliyor muyuz ? Verirsem mezun olma şansım varmı yani.Köylü Kızı yazdı:3. Dönem sınavına girmek için 17 yaş ve üstü şaryı var, eğer o sunava girebiliyorsanız mezun olma şansınız var çünkü o zaman döneminiz 8 olur ek sınavda rksik kredirtiniz olutsa tamamlarsınız
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Evet var ek sınavda kalan zorunlu derslerini de verebilirsin, eksik kredileride tamamlayabilirsin...burakmertkose yazdı:3. Donem sınavına girebiliyorum. Fakat eğer ek sınava zorunlu ders kalırsa. Ek sınavda zorunku dersi verebiliyor muyuz ? Verirsem mezun olma şansım varmı yani.Köylü Kızı yazdı:3. Dönem sınavına girmek için 17 yaş ve üstü şaryı var, eğer o sunava girebiliyorsanız mezun olma şansınız var çünkü o zaman döneminiz 8 olur ek sınavda rksik kredirtiniz olutsa tamamlarsınız
- burakmertkose
- Yardımcı Uzman
Cok teşekkur ederim ilginiz için.Köylü Kızı yazdı:Evet var ek sınavda kalan zorunlu derslerini de verebilirsin, eksik kredileride tamamlayabilirsin...burakmertkose yazdı:3. Donem sınavına girebiliyorum. Fakat eğer ek sınava zorunlu ders kalırsa. Ek sınavda zorunku dersi verebiliyor muyuz ? Verirsem mezun olma şansım varmı yani.Köylü Kızı yazdı:3. Dönem sınavına girmek için 17 yaş ve üstü şaryı var, eğer o sunava girebiliyorsanız mezun olma şansınız var çünkü o zaman döneminiz 8 olur ek sınavda rksik kredirtiniz olutsa tamamlarsınız

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Rica ederim kolay gelsin başarılar...