ders seçimi bir bakın arkadaşlar
ders seçimi bir bakın arkadaşlar
Merhaba ben yabancı dil 1 i gectim fakat bir daha secebiliyorum geçen sınavda seçip girdim puanım silinmesin?bir tane daha konum var benim başarılı olduğum dersler dil ve anlatım ingilizce din kültürü felsefe fakat bunları secemiyorum illa biyoloji fln secmem gerekiyor fakat benim yöneceğim dal yukarıdada söylediğim gibi basarılı olduğum dersler
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: ders seçimi bir bakın arkadaşlar
Başarılı olduğunuz yani verdiğiniz dersleri tekrar alamazsınız.Marquess yazdı:Merhaba ben yabancı dil 1 i gectim fakat bir daha secebiliyorum geçen sınavda seçip girdim puanım silinmesin?bir tane daha konum var benim başarılı olduğum dersler dil ve anlatım ingilizce din kültürü felsefe fakat bunları secemiyorum illa biyoloji fln secmem gerekiyor fakat benim yöneceğim dal yukarıdada söylediğim gibi basarılı olduğum dersler
hayır benim başarılı olduğum ders dil ve anlatım felan bunları mesela 1-2-3-4-5 sını geçtim fakat 6 7 8 seçmek istiyorum konu bu yani biyoloji sectiriyor ben bu derste başarısızm baya.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Döneminden önce de dersi seçemezsiniz. Belki onların dönemi daha değildir, Biyolojiler zorunlu ise seçin.Marquess yazdı:hayır benim başarılı olduğum ders dil ve anlatım felan bunları mesela 1-2-3-4-5 sını geçtim fakat 6 7 8 seçmek istiyorum konu bu yani biyoloji sectiriyor ben bu derste başarısızm baya.