İlk defa gireceğim yardım
İlk defa gireceğim yardım
Merhaba ben 9. sınıfın ilk dönem tamamlanmadan bıraaktım. Şimdi aölye yeni kayıt oldum ilk defa sınava gireceğim. Şimdi bana hangi konulardan çıkacak ? İlk konulardan mı yoksa orta konulardan mı yani 3. ünitelerden falan mı ? Umarım anlatabilmişimdir. Hepinize çok teşekkür ederim.
-
- Acemi
Re: İlk defa gireceğim yardım
Açıköğretimde derslerin yanında 1, 2, 3, 4 diye giden rakam ibareleri bulunur. 1; 9. sınıf 1. dönem, 2; 9.sınıf 2. dönem konularıdır ve bu şekilde ilerler. Örneğin Matematik-1 matematik dersinde 1.dönemde gördüğünüz tüm konulardır. Şu linkten: http://aok.meb.gov.tr/test/dk/ hem ders notlarına ulaşabilir hemde hangi ders hangi konuları barındırıyor görebilirsiniz.
Peki teşekkür ederim şimdi ben 9. sınıf 2. döneme gireceğim galiba.djivangasparyan yazdı:Açıköğretimde derslerin yanında 1, 2, 3, 4 diye giden rakam ibareleri bulunur. 1; 9. sınıf 1. dönem, 2; 9.sınıf 2. dönem konularıdır ve bu şekilde ilerler. Örneğin Matematik-1 matematik dersinde 1.dönemde gördüğünüz tüm konulardır. Şu linkten: http://aok.meb.gov.tr/test/dk/ hem ders notlarına ulaşabilir hemde hangi ders hangi konuları barındırıyor görebilirsiniz.
-
- Acemi
Evet 2. dönemden gireceksinizdir. Fakat eğer 1.dönem sınavlarında veremediğiniz dersler varsa onlardan da sorumlusunuz
@djivangasparyan hocam ben 1.dönem aöl sınavına girmedim çünkü o zaman okula gidiyordum. Okulda ki sınavlara girdim. Ama aöl de kredi gözükmüyor. Herhalde 1.dönemden de sorumluyum. İlginiz için tşkdjivangasparyan yazdı:Evet 2. dönemden gireceksinizdir. Fakat eğer 1.dönem sınavlarında veremediğiniz dersler varsa onlardan da sorumlusunuz
-
- Acemi
Okulda geçtiğiniz derslerin kredisi aölde alırsınız. Eğer kredi gözükmüyorsa hiçbir dersten geçmemişsiniz demektir. Rica ederim