fotoğrafa bakabilir misiniz ?

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
skrylibla

fotoğrafa bakabilir misiniz ?

Mesaj gönderen skrylibla » 27 Şub 2017, 19:53

Merhaba bu fotoda dersin yannda ki sayı ne anlama geliyor ? Mesela 1 yazıyor ya sadece 1. dönemden soruların çıkacağını mı söylüyor yoksa önemsiz birşey mi ? Teşekrler

Resim

arthurdayne45
Asistan

Re: fotoğrafa bakabilir misiniz ?

Mesaj gönderen arthurdayne45 » 27 Şub 2017, 20:01

1. Dönem dersleri olduğunu gösteriyor kitapları ona göre alıcaksın ve ona göre derse çalışıcaksın önemli yani ama zaten derslerinde yanında yazıyor kaçıncı dönem olduğu
İnsan gerçekleri sadece kalbiyle görebilir. En temel şeyi gözler göremez.

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 27 Şub 2017, 20:05

KRediler bunlar yani örgünde ders saati diye geçiyor ama seçebilecieğiniz ve belli bi oranda almanız gereken dersleri belirlemeniz için krediler önemli.
MEsela her dersin kredisi farklı zorluklarına göre de krediler artıyo.

skrylibla

Mesaj gönderen skrylibla » 27 Şub 2017, 21:13

Köylü Kızı yazdı:KRediler bunlar yani örgünde ders saati diye geçiyor ama seçebilecieğiniz ve belli bi oranda almanız gereken dersleri belirlemeniz için krediler önemli.
Kredi olduğunu bende biliyorum onu sormadım :D Mesela Matematik - 1 , Fizik - 1 falan yazıyor o 1 ne anlama geliyor onu sordum.

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 27 Şub 2017, 22:05

skrylibla yazdı:
Köylü Kızı yazdı:KRediler bunlar yani örgünde ders saati diye geçiyor ama seçebilecieğiniz ve belli bi oranda almanız gereken dersleri belirlemeniz için krediler önemli.
Kredi olduğunu bende biliyorum onu sormadım :D Mesela Matematik - 1 , Fizik - 1 falan yazıyor o 1 ne anlama geliyor onu sordum.
Hee onu mu diyorsunuz pardon ya kusura bakmayın, 1 mesela 1. dönemin dersi 2 de 2. dönemin dersi anlamına geliyor, o dnemlerde seçebileceğiniz dersler oluyo yani.

skrylibla

Mesaj gönderen skrylibla » 27 Şub 2017, 22:09

Köylü Kızı yazdı:
skrylibla yazdı:
Hee onu mu diyorsunuz pardon ya kusura bakmayın, 1 mesela 1. dönemin dersi 2 de 2. dönemin dersi anlamına geliyor, o dnemlerde seçebileceğiniz dersler oluyo yani.

Yok estağfurullah :)) Yani bana şimdi 1. dönemin sorularından mı çıkacak sorular ? 2. döneme çalışmama gerek var mı ? Teşekkürler :))

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 27 Şub 2017, 22:12

skrylibla yazdı:
Köylü Kızı yazdı:
skrylibla yazdı:

Yok estağfurullah :)) Yani bana şimdi 1. dönemin sorularından mı çıkacak sorular ? 2. döneme çalışmama gerek var mı ? Teşekkürler :))
Evet sadece 1. dönem sorularına çalışacaksınız.

skrylibla

Mesaj gönderen skrylibla » 27 Şub 2017, 22:16

Teşekkür ederim köylü kızı bende hem 1 hemde 2 döneme çalışacağım sanıyordum. Allah razı olsun. :37:

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 27 Şub 2017, 22:18

skrylibla yazdı:Teşekkür ederim köylü kızı bende hem 1 hemde 2 döneme çalışacağım sanıyordum. Allah razı olsun. :37:
Rica ederim. kolay gelsin size iyi çalışmalar....

“Sınavlar” sayfasına dön