fotoğrafa bakabilir misiniz ?
fotoğrafa bakabilir misiniz ?
Merhaba bu fotoda dersin yannda ki sayı ne anlama geliyor ? Mesela 1 yazıyor ya sadece 1. dönemden soruların çıkacağını mı söylüyor yoksa önemsiz birşey mi ? Teşekrler

-
- Asistan
Re: fotoğrafa bakabilir misiniz ?
1. Dönem dersleri olduğunu gösteriyor kitapları ona göre alıcaksın ve ona göre derse çalışıcaksın önemli yani ama zaten derslerinde yanında yazıyor kaçıncı dönem olduğu
İnsan gerçekleri sadece kalbiyle görebilir. En temel şeyi gözler göremez.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
KRediler bunlar yani örgünde ders saati diye geçiyor ama seçebilecieğiniz ve belli bi oranda almanız gereken dersleri belirlemeniz için krediler önemli.
MEsela her dersin kredisi farklı zorluklarına göre de krediler artıyo.
Kredi olduğunu bende biliyorum onu sormadımKöylü Kızı yazdı:KRediler bunlar yani örgünde ders saati diye geçiyor ama seçebilecieğiniz ve belli bi oranda almanız gereken dersleri belirlemeniz için krediler önemli.

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Hee onu mu diyorsunuz pardon ya kusura bakmayın, 1 mesela 1. dönemin dersi 2 de 2. dönemin dersi anlamına geliyor, o dnemlerde seçebileceğiniz dersler oluyo yani.skrylibla yazdı:Kredi olduğunu bende biliyorum onu sormadımKöylü Kızı yazdı:KRediler bunlar yani örgünde ders saati diye geçiyor ama seçebilecieğiniz ve belli bi oranda almanız gereken dersleri belirlemeniz için krediler önemli.
MEsela her dersin kredisi farklı zorluklarına göre de krediler artıyo.Mesela Matematik - 1 , Fizik - 1 falan yazıyor o 1 ne anlama geliyor onu sordum.
Köylü Kızı yazdı:Hee onu mu diyorsunuz pardon ya kusura bakmayın, 1 mesela 1. dönemin dersi 2 de 2. dönemin dersi anlamına geliyor, o dnemlerde seçebileceğiniz dersler oluyo yani.skrylibla yazdı:Kredi olduğunu bende biliyorum onu sormadımKöylü Kızı yazdı:KRediler bunlar yani örgünde ders saati diye geçiyor ama seçebilecieğiniz ve belli bi oranda almanız gereken dersleri belirlemeniz için krediler önemli.
MEsela her dersin kredisi farklı zorluklarına göre de krediler artıyo.Mesela Matematik - 1 , Fizik - 1 falan yazıyor o 1 ne anlama geliyor onu sordum.
Yok estağfurullah

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Evet sadece 1. dönem sorularına çalışacaksınız.skrylibla yazdı:Köylü Kızı yazdı:Hee onu mu diyorsunuz pardon ya kusura bakmayın, 1 mesela 1. dönemin dersi 2 de 2. dönemin dersi anlamına geliyor, o dnemlerde seçebileceğiniz dersler oluyo yani.skrylibla yazdı:
Kredi olduğunu bende biliyorum onu sormadımMesela Matematik - 1 , Fizik - 1 falan yazıyor o 1 ne anlama geliyor onu sordum.
Yok estağfurullah) Yani bana şimdi 1. dönemin sorularından mı çıkacak sorular ? 2. döneme çalışmama gerek var mı ? Teşekkürler
)
Teşekkür ederim köylü kızı bende hem 1 hemde 2 döneme çalışacağım sanıyordum. Allah razı olsun. 

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Rica ederim. kolay gelsin size iyi çalışmalar....skrylibla yazdı:Teşekkür ederim köylü kızı bende hem 1 hemde 2 döneme çalışacağım sanıyordum. Allah razı olsun.