Sınavlar
Sınavlar
Arkadaşlar yeni dönem sınavları cumartesi günüymüş kredim 262 , sadece zorunlu dersleri seçtim 12. sınıfın 2. döneminde daha yeni açık liseye geçtim fakat ben bu perşembe istanbula uçuyorum ve pazartesi döneceğim eğer sınavlara girmezsem sınıfta mı kalmış olacağım ? Ygs yeni geçti mezuniyetim uzamasın boş yere
Re: Sınavlar
Ortak + Seçmeli 192 Toplam Dönemi : 8
Okutulacak En Az Alan Kredisi 0
Başarılması En Az Zorunlu Alan Kredisi 0
Toplam Kredi : 192 Zorunlu Ders Sayısı : 0
kredim 260 mezuniyet şartları bölümünde bu yazıyor
Okutulacak En Az Alan Kredisi 0
Başarılması En Az Zorunlu Alan Kredisi 0
Toplam Kredi : 192 Zorunlu Ders Sayısı : 0
kredim 260 mezuniyet şartları bölümünde bu yazıyor
-
- Asistan
Zorunlu dersleri vermeli ya da muaf olmalısın mezun olmak için (dil anlatımdan muaf olunmuyor)
İnsan gerçekleri sadece kalbiyle görebilir. En temel şeyi gözler göremez.
İlk dönem zaten geçmiştim dersi okuldayken , zorunlu dersler ekranında trafik , dil anlatım , ingilizce , din kültürü ve yabancı dil var. ama 260 adet kredim var daha önce aöl de hiç sınava girmedim şimdi bu sınavlara girmeden mezun olamaz mıyım ?
-
- Asistan
Aöl zorunlu derslere dönem dönem bakıyor sen şuan 8. dönem oluyorsun ilk dönem geçtiklerin 7. dönem o yüzden bunları da vermeden mezun olamazsınbroygax yazdı:İlk dönem zaten geçmiştim dersi okuldayken , zorunlu dersler ekranında trafik , dil anlatım , ingilizce , din kültürü ve yabancı dil var. ama 260 adet kredim var daha önce aöl de hiç sınava girmedim şimdi bu sınavlara girmeden mezun olamaz mıyım ?
Bunun telafi sınavı yok mu ? Bu dönem mezun olup sınavları başka zaman verme şansım yok mu kesinlikle ? Lys ye giricem haziranda lys den sonra ağustosta tercih yapılıyor üniversiteye yani , bunun telafi sınavı yok mu kesinlikle ?arthurdayne45 yazdı:Aöl zorunlu derslere dönem dönem bakıyor sen şuan 8. dönem oluyorsun ilk dönem geçtiklerin 7. dönem o yüzden bunları da vermeden mezun olamazsınbroygax yazdı:İlk dönem zaten geçmiştim dersi okuldayken , zorunlu dersler ekranında trafik , dil anlatım , ingilizce , din kültürü ve yabancı dil var. ama 260 adet kredim var daha önce aöl de hiç sınava girmedim şimdi bu sınavlara girmeden mezun olamaz mıyım ?
-
- Asistan
3. dönem sınavı var 1-2 temmuz galiba ama kayıtlara kadar nasıl olur bilemiyecem bu sınava girmelisin bencebroygax yazdı:Bunun telafi sınavı yok mu ? Bu dönem mezun olup sınavları başka zaman verme şansım yok mu kesinlikle ? Lys ye giricem haziranda lys den sonra ağustosta tercih yapılıyor üniversiteye yani , bunun telafi sınavı yok mu kesinlikle ?arthurdayne45 yazdı:Aöl zorunlu derslere dönem dönem bakıyor sen şuan 8. dönem oluyorsun ilk dönem geçtiklerin 7. dönem o yüzden bunları da vermeden mezun olamazsınbroygax yazdı:İlk dönem zaten geçmiştim dersi okuldayken , zorunlu dersler ekranında trafik , dil anlatım , ingilizce , din kültürü ve yabancı dil var. ama 260 adet kredim var daha önce aöl de hiç sınava girmedim şimdi bu sınavlara girmeden mezun olamaz mıyım ?
Edit: 2. dönem sınavlarına girmeyip 3. dönem sınavlarını verip yazın üniversiteye kayıt olabilir miyim 11 temmuz 1999 doğumluyum ?broygax yazdı:Arkadaşlar yeni dönem sınavları cumartesi günüymüş kredim 262 , sadece zorunlu dersleri seçtim 12. sınıfın 2. döneminde daha yeni açık liseye geçtim fakat ben bu perşembe istanbula uçuyorum ve pazartesi döneceğim eğer sınavlara girmezsem sınıfta mı kalmış olacağım ? Ygs yeni geçti mezuniyetim uzamasın boş yere
-
- Asistan
Mezun olursun onda sıkıntı yok ama kayıt işlemlerine yetişir mi bilmiyorum açıkçasıbroygax yazdı:Edit: 2. dönem sınavlarına girmeyip 3. dönem sınavlarını verip yazın üniversiteye kayıt olabilir miyim 11 temmuz 1999 doğumluyum ?broygax yazdı:Arkadaşlar yeni dönem sınavları cumartesi günüymüş kredim 262 , sadece zorunlu dersleri seçtim 12. sınıfın 2. döneminde daha yeni açık liseye geçtim fakat ben bu perşembe istanbula uçuyorum ve pazartesi döneceğim eğer sınavlara girmezsem sınıfta mı kalmış olacağım ? Ygs yeni geçti mezuniyetim uzamasın boş yere