Fark

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Fako bey

Fark

Mesaj gönderen Fako bey » 17 Mar 2017, 02:55

Selamun aleyküm arkaşlar şimdi ygs-lys ye daha rahat çalışmak için aöl'e geçtim ama bi yerde gördümde bazı üniversiteler almıyo diye açık lise ve Anadolu vb lise diplomasının bi farkı varmidur da?

Kullanıcı avatarı
siyahiasker
Asistan

Re: Fark

Mesaj gönderen siyahiasker » 17 Mar 2017, 04:20

Fako bey yazdı:Selamun aleyküm arkaşlar şimdi ygs-lys ye daha rahat çalışmak için aöl'e geçtim ama bi yerde gördümde bazı üniversiteler almıyo diye açık lise ve Anadolu vb lise diplomasının bi farkı varmidur da?
Kardeşim nerden görmüşsense tamaman yalan. Açık lise diplomasının diğer diplomalardan hiç bir farkı yoktur. Aynı haklara sahiptir yani örnek olarak doktor mühendis bile olabilirsin.
Bildiğimiz şeyler arttıkça, bilmediğimiz şeylerin ne kadar çok olduğunu daha iyi anlarız, çünkü onların çerçevesi büyüdükçe, bilinmeyenlerle olan temasları da artar.

Pazernus
Doktor

Mesaj gönderen Pazernus » 17 Mar 2017, 10:40

Fako bey yazdı:Selamun aleyküm arkaşlar şimdi ygs-lys ye daha rahat çalışmak için aöl'e geçtim ama bi yerde gördümde bazı üniversiteler almıyo diye açık lise ve Anadolu vb lise diplomasının bi farkı varmidur da?
Çalışıp türkiye sıralamasına girenler var.
Kimseyi takmayıp azim ile çalış sonucunu görürsün :44:
"Hiç erişeyemeceksin gibi yada,Herşeyi yitireceksin gibi çalış"
Konfüçyüs

Fako bey

Mesaj gönderen Fako bey » 17 Mar 2017, 13:25

TAMAM teşekkürler bi yerde görmüştümde inanmamıştım içimde kalmıştı bazı yerler aöl mezunlarını kabul etmiyo diye

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön