3. sınav

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Pazernus
Doktor

Re: 3. sınav

Mesaj gönderen Pazernus » 17 Mar 2017, 16:16

iremx yazdı: Az kaldı şükür :D şimdi tek tek geçersem hepsini, 2018 ocak'da 11 kredilik zorunlu dersim kalacak 5 tane o da yani. Mezun olmaya oynayacağım :D
İyi umarım güzel üniversite kazanırsın.Bende seneye YGS çalışmaya başlayacağım artık.

"Hiç erişeyemeceksin gibi yada,Herşeyi yitireceksin gibi çalış"
Konfüçyüs

Kullanıcı avatarı
iremx
Doktor

Mesaj gönderen iremx » 17 Mar 2017, 16:22

Pazernus yazdı:
iremx yazdı:
İyi umarım güzel üniversite kazanırsın.Bende seneye YGS çalışmaya başlayacağım artık.
Şimdi nisandan eylüle kadar sınavın yok diyelim ki eşit ağırlıktan gireceksin otur edebiyat çalış, matematiğin zayıfsa matematik kas seneye zaten ygsyi tam olarak çalışmaya başlarsın ama şimdiden ufak ufak önemli dersleri çalışırsan düzenli tekrar edersen seneye rahat edersin ayrıca sakın kitap okumayı ihmal etme ygsde bu çok önemli ne okuduğunun önemi yok gazete oku kişisel gelişim oku tarih oku makale oku fark etmez 10 dakika da okusan oku yani

Pazernus
Doktor

Mesaj gönderen Pazernus » 17 Mar 2017, 16:32

Makale felan okuyorum.Onlara zaten bakıyorum.Mat felan geliştiririm.İnşallah şu sınav bir bitsinde
Konfüçyüs

Kullanıcı avatarı
iremx
Doktor

Mesaj gönderen iremx » 17 Mar 2017, 17:00

Pazernus yazdı:Makale felan okuyorum.Onlara zaten bakıyorum.Mat felan geliştiririm.İnşallah şu sınav bir bitsinde
İnşallah herkes gönlünden geçen iyi bir üniversiteyi kazanır

arthurdayne45
Asistan

Mesaj gönderen arthurdayne45 » 17 Mar 2017, 17:04

Sağlık meslekde sadece 9 ve 10. sınıflarda gördük kimya ,fizik,biyoloji onun dışında seçmeli olarak seçiliyordu bende 11. sınıfta geçtiğim için zorunlu olan kısımları vermiş sayıldım galiba derslerden geçmiştim zaten.Matematikte 11. sınıfta seçmeliydi o yüzden ondanda muafım.Sayısal ders yok yani bende.
İnsan gerçekleri sadece kalbiyle görebilir. En temel şeyi gözler göremez.

Kullanıcı avatarı
iremx
Doktor

Mesaj gönderen iremx » 17 Mar 2017, 17:14

arthurdayne45 yazdı:Sağlık meslekde sadece 9 ve 10. sınıflarda gördük kimya ,fizik,biyoloji onun dışında seçmeli olarak seçiliyordu bende 11. sınıfta geçtiğim için zorunlu olan kısımları vermiş sayıldım galiba derslerden geçmiştim zaten.Matematikte 11. sınıfta seçmeliydi o yüzden ondanda muafım.Sayısal ders yok yani bende.
Ben de sayısal dersleri verdim hep, 11'e geçince seçmeli olarak geliyor ygsye mfden hazırlanmak isteyenler kendi girmek istedikleri alanlara göre fizik/kimya falan alabilir ama hiç bulaşmamak daha iyi..

Pazernus
Doktor

Mesaj gönderen Pazernus » 17 Mar 2017, 17:16

Fizik ve kimya zorunlu derslerimi verdikten sonra,Ne olursa olsun ben birdaha sayısal ders seçmem.
Konfüçyüs

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön