Sınavınız nasıl geçti?
- siyahiasker
- Asistan
Re: Sınavınız nasıl geçti?
ilk sınava girişime göre iyi geçti
sen çalışkansın senin de iyidir bence
PP

Bildiğimiz şeyler arttıkça, bilmediğimiz şeylerin ne kadar çok olduğunu daha iyi anlarız, çünkü onların çerçevesi büyüdükçe, bilinmeyenlerle olan temasları da artar.
-
- Asistan
Dün sanat tarihi 2 kötü geçmişti sadece onun dışında iyiydi.Bugün hepsi iyiydi.
İnsan gerçekleri sadece kalbiyle görebilir. En temel şeyi gözler göremez.
Kolaydı benim derslerim ama anlamsızca din zorladısiyahiasker yazdı:ilk sınava girişime göre iyi geçtisen çalışkansın senin de iyidir bence
PP

Geçersin umarım sanat tarihini dearthurdayne45 yazdı:Dün sanat tarihi 2 kötü geçmişti sadece onun dışında iyiydi.Bugün hepsi iyiydi.

-
- Asistan
Geçersin umarım sanat tarihini dearthurdayne45 yazdı:Dün sanat tarihi 2 kötü geçmişti sadece onun dışında iyiydi.Bugün hepsi iyiydi.

1 iyiydi zaten ama 2 zorladı yinede 33 kredi garanti

İnsan gerçekleri sadece kalbiyle görebilir. En temel şeyi gözler göremez.
Hay maşallaharthurdayne45 yazdı: 1 iyiydi zaten ama 2 zorladı yinede 33 kredi garanti

Din, Coğrafya, Psikoloji beni biraz zorladı 

Psikoloji neden zorladı? Birde coğrafya zorunlu mu seçmeli miydi ya ben seçmeli coğrafya ve psikoloji almak istiyorum dabonfil yazdı:Din, Coğrafya, Psikoloji beni biraz zorladı
- yorulmaz35
- Uzman
seçmeli psikoloji 1 - seçmeli coğrafya 2-3 sınavlarına girdim zor değildi + sosyolojiyi de seçmeni öneririm hiç çalışmadan da geçilebilecek bi ders.iremx yazdı:Psikoloji neden zorladı? Birde coğrafya zorunlu mu seçmeli miydi ya ben seçmeli coğrafya ve psikoloji almak istiyorum dabonfil yazdı:Din, Coğrafya, Psikoloji beni biraz zorladı

teşekkür ederimyorulmaz35 yazdı:
seçmeli psikoloji 1 - seçmeli coğrafya 2-3 sınavlarına girdim zor değildi + sosyolojiyi de seçmeni öneririm hiç çalışmadan da geçilebilecek bi ders.

Seçmeli coğrafya 6 seçtim. Psikolojiyi çözerken artık beynim durdu anlamamaya başladım ama genel olarak ortaydı diyebilirim bilgi istiyordu bayairemx yazdı:Psikoloji neden zorladı? Birde coğrafya zorunlu mu seçmeli miydi ya ben seçmeli coğrafya ve psikoloji almak istiyorum dabonfil yazdı:Din, Coğrafya, Psikoloji beni biraz zorladı
teşekkürlerbonfil yazdı: Seçmeli coğrafya 6 seçtim. Psikolojiyi çözerken artık beynim durdu anlamamaya başladım ama genel olarak ortaydı diyebilirim bilgi istiyordu baya
Ben ders seçerken 4. Dersten sonra diyer dersleri seçemedim. Halk eğitime gidip sordum sistemden kaynaklanan bişey dedi maalesef 4 dersin sınavına tek girdim 

- burakmertkose
- Yardımcı Uzman
Edebiyatta ağlayasım gelmişti
. Geri Kalanı güzeldi.

Belki Bana Ulaşırsın!" ;]
Edebiyat ful ezber+çıkmış sorularla rahatça öğreniliyor yaburakmertkose yazdı:Edebiyatta ağlayasım gelmişti. Geri Kalanı güzeldi.