Derslerden kalmak
-
Derslerden kalmak
Herkese merhaba 18 marttaki sınavlardan herhangi birinden kalırsam ne oluyor ? LYS'ye hazırlanıyorum mezun olamama gibi bir durum var mı. Kredim 233
Re: Derslerden kalmak
Kaç ortak dersin var? Veremediğin dersi temmuzdaki sınavda verirsinlysogrencisi23 yazdı:Herkese merhaba 18 marttaki sınavlardan herhangi birinden kalırsam ne oluyor ? LYS'ye hazırlanıyorum mezun olamama gibi bir durum var mı. Kredim 233
-
5 Ders seçmiştim Dil anlatım Edebiyat Din Kültürü İngilizce ve Trafik&İlkyardım. Zorunluymuş zaten bunlar. Edebiyat veya Dil ve Anlatım'dan kalmaktan korkuyorum.iremx yazdı:Kaç ortak dersin var? Veremediğin dersi temmuzdaki sınavda verirsinlysogrencisi23 yazdı:Herkese merhaba 18 marttaki sınavlardan herhangi birinden kalırsam ne oluyor ? LYS'ye hazırlanıyorum mezun olamama gibi bir durum var mı. Kredim 233
Geçme notu 45 zaten. Oldu ki geçemedin diyelim, temmuz sınavına hazırlanırsın. Sadece 2'sine hazırlanacağın için de rahat verirsin. Zaten lys çalışırken bi yandan cumhuriyet dönemini de öğreniyosun, birde aöl sınavından çıkmış soruları çöz rahat geçersinlysogrencisi23 yazdı:
5 Ders seçmiştim Dil anlatım Edebiyat Din Kültürü İngilizce ve Trafik&İlkyardım. Zorunluymuş zaten bunlar. Edebiyat veya Dil ve Anlatım'dan kalmaktan korkuyorum.
tabii eşit ağırlıkçı olduğunu var sayarak söyledim:diremx yazdı:Geçme notu 45 zaten. Oldu ki geçemedin diyelim, temmuz sınavına hazırlanırsın. Sadece 2'sine hazırlanacağın için de rahat verirsin. Zaten lys çalışırken bi yandan cumhuriyet dönemini de öğreniyosun, birde aöl sınavından çıkmış soruları çöz rahat geçersinlysogrencisi23 yazdı:
5 Ders seçmiştim Dil anlatım Edebiyat Din Kültürü İngilizce ve Trafik&İlkyardım. Zorunluymuş zaten bunlar. Edebiyat veya Dil ve Anlatım'dan kalmaktan korkuyorum.
- burakmertkose
- Yardımcı Uzman
Dil anlatımdan muaf olma gibi bir şansın yok. Ek sınav kadar verirsin ama rahat ollysogrencisi23 yazdı:Herkese merhaba 18 marttaki sınavlardan herhangi birinden kalırsam ne oluyor ? LYS'ye hazırlanıyorum mezun olamama gibi bir durum var mı. Kredim 233

Belki Bana Ulaşırsın!" ;]