Sınavda Son 5-6 Kişi Kalınca Strese Girmek
- yorulmaz35
- Uzman
Sınavda Son 5-6 Kişi Kalınca Strese Girmek
sınavlarda son kalan 2 kişi birbirini bekler olayı geldiğinden beri yaşıyorum bu stresi
bazen 7-8 ders oluyor bir oturumda çöz çöz bitmiyor sorular. ve tek tek çıkan insanları gördükçe geriliyorum sizde de oluyor mu?

Re: Sınavda Son 5-6 Kişi Kalınca Strese Girmek
Oluyor:d ilk dönemlerde çok fazla derse ilk oturumda girip sonlara kalıyodum hep. Matematikler yüzünden milleti beklettiğim de oldu ama yine geçemedim derstenyorulmaz35 yazdı:sınavlarda son kalan 2 kişi birbirini bekler olayı geldiğinden beri yaşıyorum bu stresibazen 7-8 ders oluyor bir oturumda çöz çöz bitmiyor sorular. ve tek tek çıkan insanları gördükçe geriliyorum sizde de oluyor mu?

- siyahiasker
- Asistan
7 dersi 45 dakikada verdim hepside iyi geçti 

Bildiğimiz şeyler arttıkça, bilmediğimiz şeylerin ne kadar çok olduğunu daha iyi anlarız, çünkü onların çerçevesi büyüdükçe, bilinmeyenlerle olan temasları da artar.
- burakmertkose
- Yardımcı Uzman
Helalin var valla. sdfsdfsiyahiasker yazdı:7 dersi 45 dakikada verdim hepside iyi geçti
Belki Bana Ulaşırsın!" ;]
- burakmertkose
- Yardımcı Uzman
3. Oturumda 8 dersten girdim. Bi kızla son iki kaldık. Saat 10.00 dı ben sınavı bitirdim. Kitapçığı falan teslim ettim. Görevli bana acıdı çıkarttı beni sınıftan. Son iki kalıyomuş normalde. Çıktım dışarı gezdim 12.30' a kadar dolaştım. Kitapçığımı almak için okula yeniden gittim. Benim son iki kaldığım kız süresini son dakikaya kadar kullanmış. Son iki kalsaydım beni sıradan kazırlardı herhalde.yorulmaz35 yazdı:sınavlarda son kalan 2 kişi birbirini bekler olayı geldiğinden beri yaşıyorum bu stresibazen 7-8 ders oluyor bir oturumda çöz çöz bitmiyor sorular. ve tek tek çıkan insanları gördükçe geriliyorum sizde de oluyor mu?

-
- Asistan
Sınavları hemen bitirip çıktığım için hiç yaşamadım 

İnsan gerçekleri sadece kalbiyle görebilir. En temel şeyi gözler göremez.
Ben birini beklemek zorunda kaldım 1 saat neredeyse.
Çok sinir bozucu bir durum gerçekten. Bir de sonlara doğru çıkanları görünce sınavdaki dikkatimi bozuyor.

- burakmertkose
- Yardımcı Uzman
Bende ilk iki oturumda öyleydim ama. Son oturum, ah o son oturumarthurdayne45 yazdı:Sınavları hemen bitirip çıktığım için hiç yaşamadım