Ders..
Re: Ders..
Alabileceğin dersler senin sınav zamanında seçebileceğin derslerdir. Dersin yanında MUAF yazıyorsa eğer o dersi seçemezsin.Fako bey yazdı:Selamun aleyküm arkadaşlar ben ilk dönemim lisede 5 dönem okudum ilk dönem örgündeydim seçmeli dil anlatım fizik byoloji kimya bunları alabilceğim dersler bölümünde gözüküyo bu nedendir acaba ?teşekkürler
Muaf olduğun dersi istersen tekrar seçemiyor muydun ya?evrimavcu yazdı: Alabileceğin dersler senin sınav zamanında seçebileceğin derslerdir. Dersin yanında MUAF yazıyorsa eğer o dersi seçemezsin.

Ben valla hiç seçmedim seçiliyorsa eğer şimdi öğreniyorumiremx yazdı:Muaf olduğun dersi istersen tekrar seçemiyor muydun ya?evrimavcu yazdı: Alabileceğin dersler senin sınav zamanında seçebileceğin derslerdir. Dersin yanında MUAF yazıyorsa eğer o dersi seçemezsin.

Seçilebiliyor diye okumuştum. Ders seçerken alabileceğin dersler kısmında çıkıyor sanki.. Bu dönem deneyelimevrimavcu yazdı:
Ben valla hiç seçmedim seçiliyorsa eğer şimdi öğreniyorum

Teşekkürler arkadaşlarda yanlış anlamışsınız ben örgündeyken fizik 5 biy 5 kim 5 ve sç dil anlatımım 50''nin üstünde geldi niye alınabilir diye gösteriyor onu sordum böyle benzer olan varmı
-
- Çırak
Zorunlu dersleri vermen gerekiyor ya krediyi tamamlamak için diyelim yetmedi mezun olmaya kredin istersen seçebilirsin yani önce zorunluları tamamlamaya çalış kredi yetmezse o zaman seç
edit: muaf olunan dersler de sonradan seçilebiliyor bu arada haberiniz olsun
edit: muaf olunan dersler de sonradan seçilebiliyor bu arada haberiniz olsun
Hocam saolda ben zaten hepsini verdim muaflıkla alakası yok olayın
niye tekrar gösteriyo onu merak ettim

-
- Çırak
muaf olayını üstteki arkadaşlara cevap olarak yazdım , senin sordugun şeye gelirsek herkesde öyle bendede gösteriyo ama bi sıkıntı yok seçmedikçeFako bey yazdı:Hocam saolda ben zaten hepsini verdim muaflıkla alakası yok olayınniye tekrar gösteriyo onu merak ettim