SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIYOR
Re: SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIYOR
İs takviminde 28 nisan yaziyor ama belki daha erken acıklarlar

"İnsan sahip olduklarının toplamı değil, fakat henüz gerçekleştiremediklerinin toplamıdır." - Jean Paul Sartre
Valla bizde bilmiyoruz. Bugün halk eğitime uğradım onlara sordum onlarda iş takviminde yazan tarihi söylüyorlar ama bu zamana kadar hiç iş takviminde yazan tarihte açıklanan sınav görmedim. Bir kaç yerde okumuştur 30 mart tarihinde açıklanacak diyorlardı ama açıklanmayı geç sisteme bile giremiyoruz.emrah06 yazdı:sınav sonuçları
Ygs yi bile açıkladılar bence yakın bi tarihte açıklanır
onu bırakın sisteme girmiyor benimkisi
MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
TOPLAM KREDİ : 138 / MEZUN DEĞİL
MEZUNİYET TARİHİ : 2 SENEM VAR DAHA
------
------
arkadaşlar sınavlar 21 nisanda acıklanacak

BELKİ BANA ULASİRSİN

bilgi kessinmi?elifnaz yazdı:arkadaşlar sınavlar 21 nisanda acıklanacak![]()
![]()
![]()
------
------
- burakmertkose
- Yardımcı Uzman
Bilgi kesin değil. Haber sitelerinde 30 mart diyordu. iş takviminde 21 Nisan deniyor. 28 nisan diyende var. Hangisi doğruysa artık.ie722012 yazdı:bilgi kessinmi?elifnaz yazdı:arkadaşlar sınavlar 21 nisanda acıklanacak![]()
![]()
![]()
Belki Bana Ulaşırsın!" ;]
BELKİDE 1 HAFTA SONRA AÇIKLANIR İNŞALLAHburakmertkose yazdı:Bilgi kesin değil. Haber sitelerinde 30 mart diyordu. iş takviminde 21 Nisan deniyor. 28 nisan diyende var. Hangisi doğruysa artık.ie722012 yazdı:bilgi kessinmi?elifnaz yazdı:arkadaşlar sınavlar 21 nisanda acıklanacak![]()
![]()
![]()
------
------
- burakmertkose
- Yardımcı Uzman
İnşallah açıklanır erkenden.ie722012 yazdı:BELKİDE 1 HAFTA SONRA AÇIKLANIR İNŞALLAHburakmertkose yazdı:Bilgi kesin değil. Haber sitelerinde 30 mart diyordu. iş takviminde 21 Nisan deniyor. 28 nisan diyende var. Hangisi doğruysa artık.ie722012 yazdı: bilgi kessinmi?
aynen ya inşALLAHburakmertkose yazdı:İnşallah açıklanır erkenden.ie722012 yazdı:BELKİDE 1 HAFTA SONRA AÇIKLANIR İNŞALLAHburakmertkose yazdı:
Bilgi kesin değil. Haber sitelerinde 30 mart diyordu. iş takviminde 21 Nisan deniyor. 28 nisan diyende var. Hangisi doğruysa artık.
------
------
Bence ters köse yapacaklar, hic beklemediğimiz anda açıklayacaklar. Yarin 1 nisan, sinav sonucları acıklandı diyenlere inanmayinizburakmertkose yazdı:Bilgi kesin değil. Haber sitelerinde 30 mart diyordu. iş takviminde 21 Nisan deniyor. 28 nisan diyende var. Hangisi doğruysa artık.ie722012 yazdı:bilgi kessinmi?elifnaz yazdı:arkadaşlar sınavlar 21 nisanda acıklanacak![]()
![]()
![]()

"İnsan sahip olduklarının toplamı değil, fakat henüz gerçekleştiremediklerinin toplamıdır." - Jean Paul Sartre
- burakmertkose
- Yardımcı Uzman
Açıklasınlar yeter kiazimsart. yazdı:Bence ters köse yapacaklar, hic beklemediğimiz anda açıklayacaklar. Yarin 1 nisan, sinav sonucları acıklandı diyenlere inanmayinizburakmertkose yazdı:Bilgi kesin değil. Haber sitelerinde 30 mart diyordu. iş takviminde 21 Nisan deniyor. 28 nisan diyende var. Hangisi doğruysa artık.ie722012 yazdı: bilgi kessinmi?![]()