Diploma Notu Hakkında Bir Sorum Var

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
hamitseverge

Diploma Notu Hakkında Bir Sorum Var

Mesaj gönderen hamitseverge » 08 Nis 2017, 12:14

Hayırlı günler okuldan memnun olmadığımız için açık liseye geçmeyi düşünüyoruz, tıp kazanmayı hedefliyoruz ve kafamıza şöyle bir şey takılıyor. Okuldaki sistemde yazılı sınavları oluyordu ve hocalar sözlü notları veriyordu. Açıköğretim Lisesi sisteminde bu tarz sözlü notları vesaire şeyler var mı? Ayrıca sınavların zorluk seviyeleri nasıl? Son sene açık Liseye geçersem karne ortalamam düşer mi? Cevaplarsanız memnun olacağım :)

Kullanıcı avatarı
burakmertkose
Yardımcı Uzman

Re: Diploma Notu Hakkında Bir Sorum Var

Mesaj gönderen burakmertkose » 08 Nis 2017, 12:31

hamitseverge yazdı:Hayırlı günler okuldan memnun olmadığımız için açık liseye geçmeyi düşünüyoruz, tıp kazanmayı hedefliyoruz ve kafamıza şöyle bir şey takılıyor. Okuldaki sistemde yazılı sınavları oluyordu ve hocalar sözlü notları veriyordu. Açıköğretim Lisesi sisteminde bu tarz sözlü notları vesaire şeyler var mı? Ayrıca sınavların zorluk seviyeleri nasıl? Son sene açık Liseye geçersem karne ortalamam düşer mi? Cevaplarsanız memnun olacağım :)
Sözlü notu gibi birşey yok. Olması da çok saçma olurdu. Çünkü sırf performans, proje ve sözlü için açığa geçenlerde var. Onlardan biri ben :-). Sözel anlamda aynı çıkmış soruları yeniden soruyorlar. Yani ezberle işi kurtarırsın. Tıp kazanmayı hedefliyor isen çalışkansın dır. Zorlanabileceğini zannetmiyorum. Birazcık sayısal bilgi ve çıkmış soruları ezberleyerek. Her türlü geçersin. :25: Başarılar...
Belki Bana Ulaşırsın!" ;]

Yago
Çırak

Re: Diploma Notu Hakkında Bir Sorum Var

Mesaj gönderen Yago » 08 Nis 2017, 21:09

Düşmez aksine yüksek alırsan diploma notun yükselir diye biliyorum. Konuya gelirsek hiç kaldığın ders yoksa yüksek kredi gelir ortak dersleri verip çok rahat geçersin ve halk eğitim merkezine gidip daha detaylı bilgi almanı Öneririm

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön