Diploma Notu Hakkında Bir Sorum Var
-
Diploma Notu Hakkında Bir Sorum Var
Hayırlı günler okuldan memnun olmadığımız için açık liseye geçmeyi düşünüyoruz, tıp kazanmayı hedefliyoruz ve kafamıza şöyle bir şey takılıyor. Okuldaki sistemde yazılı sınavları oluyordu ve hocalar sözlü notları veriyordu. Açıköğretim Lisesi sisteminde bu tarz sözlü notları vesaire şeyler var mı? Ayrıca sınavların zorluk seviyeleri nasıl? Son sene açık Liseye geçersem karne ortalamam düşer mi? Cevaplarsanız memnun olacağım 

- burakmertkose
- Yardımcı Uzman
Re: Diploma Notu Hakkında Bir Sorum Var
Sözlü notu gibi birşey yok. Olması da çok saçma olurdu. Çünkü sırf performans, proje ve sözlü için açığa geçenlerde var. Onlardan biri benhamitseverge yazdı:Hayırlı günler okuldan memnun olmadığımız için açık liseye geçmeyi düşünüyoruz, tıp kazanmayı hedefliyoruz ve kafamıza şöyle bir şey takılıyor. Okuldaki sistemde yazılı sınavları oluyordu ve hocalar sözlü notları veriyordu. Açıköğretim Lisesi sisteminde bu tarz sözlü notları vesaire şeyler var mı? Ayrıca sınavların zorluk seviyeleri nasıl? Son sene açık Liseye geçersem karne ortalamam düşer mi? Cevaplarsanız memnun olacağım

Belki Bana Ulaşırsın!" ;]
Re: Diploma Notu Hakkında Bir Sorum Var
Düşmez aksine yüksek alırsan diploma notun yükselir diye biliyorum. Konuya gelirsek hiç kaldığın ders yoksa yüksek kredi gelir ortak dersleri verip çok rahat geçersin ve halk eğitim merkezine gidip daha detaylı bilgi almanı Öneririm