Maalesef ben biraz da hakkettim matematik seçmemem lazımdı. Neyse muaf dersleri veririz temiz mezuniyet olur.

Maalesef ben biraz da hakkettim matematik seçmemem lazımdı. Neyse muaf dersleri veririz temiz mezuniyet olur.
ÖĞRENCİ GENEL BİLGİLER > DERS BİLGİLERİ (ALINAN) > DÖNEM DERSLERİ > 2016 (2)burakmertkose yazdı:Kredim eklenmiş fakat sınav sonuç bölümü Kayıp
Teşekkür ederim.yorulmaz35 yazdı:ÖĞRENCİ GENEL BİLGİLER > DERS BİLGİLERİ (ALINAN) > DÖNEM DERSLERİ > 2016 (2)burakmertkose yazdı:Kredim eklenmiş fakat sınav sonuç bölümü Kayıp
şurdan bi bak henüz sınav sonuçları butonu aktif olmadı
Sağlık olsun dostum. Sıkma CanınıBursaspor. yazdı:ulan bi tek ingilizceden kaldık kredi tamam bi ingilizce 8 den kalmışık hay ulan yine para gidecek zaman gidecek ya
Türk edebiyatı ve seçmeli edebiyat 5 - 6 - 7 - 8arthurdayne45 yazdı: Ben diğer dönem seçmeli olarak dil anlatım 6 seçmeyi düşünüyorum aynı konular mı çıkar bilginiz var mı
Teşekkürler dün inceledim aynıymış ve 3 kredi veriyor kesinlikle dil anlatım 6 seçicem diğer dönemdeiremx yazdı:Türk edebiyatı ve seçmeli edebiyat 5 - 6 - 7 - 8arthurdayne45 yazdı: Ben diğer dönem seçmeli olarak dil anlatım 6 seçmeyi düşünüyorum aynı konular mı çıkar bilginiz var mı
Dil anlatım ve seçmeli dil anlatım 5- 6 -7 - 8 aynı konular diye biliyorum
Dil anlatım kolay zaten, seçmeli dil anlatım 5i de seçmediysen alarthurdayne45 yazdı: Teşekkürler dün inceledim aynıymış ve 3 kredi veriyor kesinlikle dil anlatım 6 seçicem diğer dönemde
Hayırlı olsun diploma diyeyimyurnero yazdı:şimdi ne olucak kredi ve dönem tamam