Aekadaşlar bu sene ygs ye girdim. Eşit ağırlıkta. 235 aldım. Lysye deli gibi hazırlanıyorum. Fakat canım bu konuda çok sıkkın. Toplam 160 kredim var. 7 zorunlu dersim kaldı. 3. Döneme girebiliyorum. Ortak fersler şu şekilde; İngilizce 7-8
Dil anlatım 8
Edebiyat 7-8
Trafik 2
Din 8
Tek sıkıntım İngilizce. Nasıl yaparım ne ederim bilmiyorum.
Yardımedermisiniz?Bu sene okul bitermi?
Yardımedermisiniz?Bu sene okul bitermi?
En büyük işler, büyük hayaller kurma özelliği olan insanlarca başarıldı ...
-Russel
-Russel
- yorulmaz35
- Uzman
Re: Yardımedermisiniz?Bu sene okul bitermi?
tam 35 kredi alıp bütün derslerini temmuz sınavında verirsen mezunsun düz hesap. ama bu biraz zor olabilir tabi ki.
şimdi şöyle bi hesap yap. mezun olman için lazım olan kredi 32.
bu temmuz sınavında 15-16 kredi alıp yukarıda yazdığın zorunlu derslerin yarısını versen.
1. ek sınavda da 16-17 kredi alıp kalan zorunlu derslerini verdiğini düşünürsek. üniversite kayıtlarına kadar mezuniyet belgeni alıp kazandığın üniversiteye kayıt yaptırabilirsin.
her şey senin elinde. başarılar
şimdi şöyle bi hesap yap. mezun olman için lazım olan kredi 32.
bu temmuz sınavında 15-16 kredi alıp yukarıda yazdığın zorunlu derslerin yarısını versen.
1. ek sınavda da 16-17 kredi alıp kalan zorunlu derslerini verdiğini düşünürsek. üniversite kayıtlarına kadar mezuniyet belgeni alıp kazandığın üniversiteye kayıt yaptırabilirsin.
her şey senin elinde. başarılar

İlk dönem sınavımda 27 kredi,,2. Dönemde 25 ktedi aldım. Gene kendime güveniyorum. Ama benim için sıkıntı olan, zorunlu dersleri verebilmek. Özellikle inigilizce.
En büyük işler, büyük hayaller kurma özelliği olan insanlarca başarıldı ...
-Russel
-Russel
Çalışırsan mümkün. En geç ek sınavla mezun olursun bu yıl.