Basıldığı zaman AÖL' nin (aol.meb.gov.tr) ana sayfasında duyuru oluyor. Orayı sık sık ziyaret etmeni öneririm. "Diplomalar Halk Eğitimlere Dağıtıldı" Gibisinden. Fakat daha diplomalar basılmadı. Diploma nosu ne kadar önemli bilmiyorum. İstersen bi Halk Eğitime git danış.azimsart. yazdı:Marttaki sinavda kredmi tamamladim. Sonuclar nisanin sonuna dogru acıklandı. Mezun oldum mezun yazıyordu sitede. Simdi sisteme giriş yapmak istediğimde diploma nosu almiş ögrenciler sisteme giris yapamaz diyor. Ama ben diploma nosu almadım o ne oluyor? Birde diplomalar basılmıs mıdır? Nasil ögrenicem![]()
![]()
burakmertkose yazdı:Basıldığı zaman AÖL' nin (aol.meb.gov.tr) ana sayfasında duyuru oluyor. Orayı sık sık ziyaret etmeni öneririm. "Diplomalar Halk Eğitimlere Dağıtıldı" Gibisinden. Fakat daha diplomalar basılmadı. Diploma nosu ne kadar önemli bilmiyorum. İstersen bi Halk Eğitime git danış.azimsart. yazdı:Marttaki sinavda kredmi tamamladim. Sonuclar nisanin sonuna dogru acıklandı. Mezun oldum mezun yazıyordu sitede. Simdi sisteme giriş yapmak istediğimde diploma nosu almiş ögrenciler sisteme giris yapamaz diyor. Ama ben diploma nosu almadım o ne oluyor? Birde diplomalar basılmıs mıdır? Nasil ögrenicem![]()
![]()
Demek mezun oldun.