3.Dönem sınavları için aldığım dersler aşağıdadır. Bu derslere nasıl calısıp bu sınavdan 25-30 kredi veya daha fazlasını alabilirim yardımcı olur musunuz ?
DİL VE ANLATIM 4
DİL VE ANLATIM 5
SEÇMELİ DİL VE ANLATIM 5
DİL VE ANLATIM 6
SEÇMELİ DİL VE ANLATIM 6
DİL VE ANLATIM 7
DİL VE ANLATIM 8
TÜRK EDEBİYATI 5
TÜRK EDEBİYATI 6
TÜRK EDEBİYATI 7
TÜRK EDEBİYATI 8
YABANCI DİL - 5
YABANCI DİL - 6
FELSEFE - 1
SEÇMELİ FELSEFE 1
TRAFİK VE İLK YARDIM BİLGİSİ 2
DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 6
T.C.İNK.TAR. VE ATA. - 2
YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ?
-
- Doktor
- İletişim:
Re: YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ?
Zaten son 5 derse calismana gerek yok yani ben calismadan da gecerim onlari geri kalanlarida oku unite sonu dgmegerlendirmelero yap gecersinEmre242425 yazdı:3.Dönem sınavları için aldığım dersler aşağıdadır. Bu derslere nasıl calısıp bu sınavdan 25-30 kredi veya daha fazlasını alabilirim yardımcı olur musunuz ?
DİL VE ANLATIM 4
DİL VE ANLATIM 5
SEÇMELİ DİL VE ANLATIM 5
DİL VE ANLATIM 6
SEÇMELİ DİL VE ANLATIM 6
DİL VE ANLATIM 7
DİL VE ANLATIM 8
TÜRK EDEBİYATI 5
TÜRK EDEBİYATI 6
TÜRK EDEBİYATI 7
TÜRK EDEBİYATI 8
YABANCI DİL - 5
YABANCI DİL - 6
FELSEFE - 1
SEÇMELİ FELSEFE 1
T.C.İNK.TAR. VE ATA. - 2

-
- Doktor
İkinci dönem sinavlarinda Dil ve anlatim 4 ve 5 ' den sınava girmiştim . Gecmis dönem sorulari ve youtube'da bu ünite ile ilgili
konu anlatımı mevcut . Bunları calısarak 80 almıştım . Tavsiye ederim.
Bu listede zorluk cikaracak olan ve odaklanman gereken dersler belli aslinda.
Gecen dönem Türk edebiyati 5 ' den 45 ile gecmiştim . Tanzimat dönemi ile ilgili sorular agırlıkta .
İngilizce ayni şekilde zorlayabilir seni . Benim bu konuda biraz alt yapım oldugu icin 90 aldım 2. dönem sınavından.
Arkadasin dedigi gibi trafik ve din gibi dersler yorum soruları oldugu icin gecebilecegini düsünüyorum . Kolay gelsin .
konu anlatımı mevcut . Bunları calısarak 80 almıştım . Tavsiye ederim.
Bu listede zorluk cikaracak olan ve odaklanman gereken dersler belli aslinda.
Gecen dönem Türk edebiyati 5 ' den 45 ile gecmiştim . Tanzimat dönemi ile ilgili sorular agırlıkta .
İngilizce ayni şekilde zorlayabilir seni . Benim bu konuda biraz alt yapım oldugu icin 90 aldım 2. dönem sınavından.
Arkadasin dedigi gibi trafik ve din gibi dersler yorum soruları oldugu icin gecebilecegini düsünüyorum . Kolay gelsin .
zayıf insanlar intikam alır ,
güclü insanlar affeder ,
zeki insanlar umursamazlar ... ( Konfücyüs)
güclü insanlar affeder ,
-
yabancı dil 5 ve 6 hariç diğer kalan bütün derslerime son 6 sınava ait çıkmış sorulara çalışmayı düşünüyorum youtubeden filan dinliyecek vaktim yok malesef.
Emre242425 yazdı:3.Dönem sınavları için aldığım dersler aşağıdadır. Bu derslere nasıl calısıp bu sınavdan 25-30 kredi veya daha fazlasını alabilirim yardımcı olur musunuz ?
DİL VE ANLATIM 4
DİL VE ANLATIM 5
SEÇMELİ DİL VE ANLATIM 5
DİL VE ANLATIM 6
SEÇMELİ DİL VE ANLATIM 6
DİL VE ANLATIM 7
DİL VE ANLATIM 8
TÜRK EDEBİYATI 5
TÜRK EDEBİYATI 6
TÜRK EDEBİYATI 7
TÜRK EDEBİYATI 8
YABANCI DİL - 5
YABANCI DİL - 6
FELSEFE - 1
SEÇMELİ FELSEFE 1
T.C.İNK.TAR. VE ATA. - 2
arkadasım bu sıtede emrah42 diye bır kullanıcı var onun sayfasında bu kıtaplarla ilgili ders notlrı var bunlara calıs bıde test coz hepsınden gecersın sahsen ben oyle gectım
-
- Doktor
Seçtigin bu derslere göre öncelik siralamasi yapmani tavsiye ederim . Kayit yenileme sonrasi ders seçtikten sonra sinavda girecegim derslere dair kafamda bir öncelik siralaması yaptim. Girecegim sınavın oturumu ve sınavda ilk başlayacagim derslere dair öncelik sıralaması .
Böyle yaptiginda hem calıstıgın süreyi daha efektif hale getiriyorsun hemde sınavda piramit misali kolaydan zora dogru daha cok motive oluyorsun .
Benim 1 temmuz sınavlarında yaptigim öncelik siralamasi şu şekilde
1. oturum
İngilizce 5-8
Dil ve anlatim 7-8
Turk edebiyati 7
Trafik ilk yardim 1
Biyoloji 3
Evet trafigi sonlara biraktim . Muhtemelen cok kolay sorular gelecektir ama yinede bildiginden baslamak en iyisi . Kolay gelsin
Böyle yaptiginda hem calıstıgın süreyi daha efektif hale getiriyorsun hemde sınavda piramit misali kolaydan zora dogru daha cok motive oluyorsun .
Benim 1 temmuz sınavlarında yaptigim öncelik siralamasi şu şekilde
1. oturum
İngilizce 5-8
Dil ve anlatim 7-8
Turk edebiyati 7
Trafik ilk yardim 1
Biyoloji 3
Evet trafigi sonlara biraktim . Muhtemelen cok kolay sorular gelecektir ama yinede bildiginden baslamak en iyisi . Kolay gelsin

zayıf insanlar intikam alır ,
güclü insanlar affeder ,
güclü insanlar affeder ,