Ek sınav
-
- Yardımcı Asistan
Ek sınav
Arkadaşlar merhaba. Bu sene ek sınav olur mu sizce ya da olursa yine kredi sınırı koyarlar mı? 1. Dönem sınavlarına girememistim buda gec mezun olmama sebep olacak bilgisi olan var mı?
Re: Ek sınav
ceylin-cyln yazdı:Arkadaşlar merhaba. Bu sene ek sınav olur mu sizce ya da olursa yine kredi sınırı koyarlar mı? 1. Dönem sınavlarına girememistim buda gec mezun olmama sebep olacak bilgisi olan var mı?
temmuzun 24 de ek sınav var
-
- Yardımcı Asistan
Kredi sınırlaması var mı peki?bsk61__ yazdı:ceylin-cyln yazdı:Arkadaşlar merhaba. Bu sene ek sınav olur mu sizce ya da olursa yine kredi sınırı koyarlar mı? 1. Dönem sınavlarına girememistim buda gec mezun olmama sebep olacak bilgisi olan var mı?
temmuzun 24 de ek sınav var
Ek sınava mezun olmasına 35 ya da daha az kredi kalmış öğrenciler girebilir. 157 ve üstü kredi sabit yani.
-
- Doktor
10. dönemim .
temmuz 1 ' deki sınavlardan aldigimiz not 157 'i geçerse ek sınav hakkı kazanıyoruz degil mi?
Şu an 154 kredim var. 3. dönem sinavlarinda 4 kredi alirsam ek sınav hakkı kazanıyorum ?
temmuz 1 ' deki sınavlardan aldigimiz not 157 'i geçerse ek sınav hakkı kazanıyoruz degil mi?
Şu an 154 kredim var. 3. dönem sinavlarinda 4 kredi alirsam ek sınav hakkı kazanıyorum ?
zayıf insanlar intikam alır ,
güclü insanlar affeder ,
zeki insanlar umursamazlar ... ( Konfücyüs)
güclü insanlar affeder ,
-
- Yardımcı Asistan
Anladım. Teşkkür ederimbakansiz yazdı:Ek sınava mezun olmasına 35 ya da daha az kredi kalmış öğrenciler girebilir. 157 ve üstü kredi sabit yani.
-
Meslek lisesinde okuyan öğrenciler için ek sınav için kaç kredi olması lazım ?
-
- Doktor
- İletişim:
ceylin-cyln yazdı:Arkadaşlar merhaba. Bu sene ek sınav olur mu sizce ya da olursa yine kredi sınırı koyarlar mı? 1. Dönem sınavlarına girememistim buda gec mezun olmama sebep olacak bilgisi olan var mı?
Bak sana ek sınav mantıgını açıklayayım;
Eğer o dönemde -35 kredi ile mezun olmayan açık öğretim lise öğrenci sayısı çok fazla ise o sene ek sınav yapma kararı alıyorlar.
tabiki bu sınavlar mezun olmayanlara yönetilik oldugu için bir kredi sınırı konulması zorunludur.
Başka yardımcı olabileceğim bir konu
Not: Watsapp grubumuz var 2018 ygs lys için düşünürsen bekleriz

Evet ayrıca toplam dönem 8 ve üstü olmalıimmanuelkant yazdı:10. dönemim .
Bu 3. Dönem sınavından 20 üzeri kredi alırsan mezun olman kesindir.
Ayrıca her yıl en az 1 ek sınav yapılır. Bunun için bir koşul yok.
Tam bilgim yok ama burada 44 diyordu.Emre242425 yazdı:Meslek lisesinde okuyan öğrenciler için ek sınav için kaç kredi olması lazım ?

-
- Doktor
Geribildirim icin tesekkürler . İkinci dönem sınavında 26 kredi almistim.bakansiz yazdı:Evet ayrıca toplam dönem 8 ve üstü olmalıimmanuelkant yazdı:10. dönemim .
Temmuz sınavları icin cok uzun zaman oldugu icin 2-3 aylik periyotda verimli calistigimi düsünüyorum
İngilizce 5-6-7-8 = 16 kredi
Dil ve anlatim 7-8 = 4
Turk edebiyati 7 = 3
Trafik 1-2 = 2
Din kültürü 7 = 1
Bu 26 kredinin en az 20 ' sini alacagimi düsünüyorum . İngilizcenin bu kadar yüksek kredili olmasi güzel oldu benim icin.
İngilizce'yi kendi çabalarımla ögrenmiştim şimdi çerez gibi geliyor . ikinci dönem ingilizce 3 ' den 90 almiştim . Gerçi ünite başlari
oldugu icin kolaydı . Bakalim temmuz gelsede sinava girsek diye bekliyoruz ... Tüm arkadaşlara kolay gelsin başarilar.
zayıf insanlar intikam alır ,
güclü insanlar affeder ,
güclü insanlar affeder ,
Online testler ile şimdiden kendini deneyebilirsin.immanuelkant yazdı:Geribildirim icin tesekkürler . İkinci dönem sınavında 26 kredi almistim.bakansiz yazdı:Evet ayrıca toplam dönem 8 ve üstü olmalıimmanuelkant yazdı:10. dönemim .
Temmuz sınavları icin cok uzun zaman oldugu icin 2-3 aylik periyotda verimli calistigimi düsünüyorum
İngilizce 5-6-7-8 = 16 kredi
Dil ve anlatim 7-8 = 4
Turk edebiyati 7 = 3
Trafik 1-2 = 2
Din kültürü 7 = 1
Bu 26 kredinin en az 20 ' sini alacagimi düsünüyorum . İngilizcenin bu kadar yüksek kredili olmasi güzel oldu benim icin.
İngilizce'yi kendi çabalarımla ögrenmiştim şimdi çerez gibi geliyor . ikinci dönem ingilizce 3 ' den 90 almiştim . Gerçi ünite başlari
oldugu icin kolaydı . Bakalim temmuz gelsede sinava girsek diye bekliyoruz ... Tüm arkadaşlara kolay gelsin başarilar.

http://aok.meb.gov.tr/testonline/index.php
-
Bu sene 4. Bir sınav olmama gibi bir durum olabilir mi ?
-
- Çırak
24 temmuzda hangi illerde yapılacak bir bilginiz var mı ?
24 Temmuz da ek sınav olacağını sanmam. 3.dönem sınav sonuçları açıklandıktan sonra olur ek sınav.Kadersagban123 yazdı:24 temmuzda hangi illerde yapılacak bir bilginiz var mı ?
İlk sınav butun buyuk şehirlerde oluyor. Sonrası Ankara'da.
Daha önce aşağıdaki bölgelerde yapılmış.
1 ADANA SEYHAN
2 ANKARA ÇANKAYA
3 ANKARA ETİMESGUT
4 ANKARA MAMAK
5 ANKARA YENİMAHALLE
6 ANTALYA MURATPAŞA
7 AYDIN EFELER
8 BALIKESİR KARESİ
9 BURSA OSMANGAZİ
10 DENİZLİ MERKEZEFENDİ
11 DİYARBAKIR YENİŞEHİR
12 ERZURUM YAKUTİYE