SON SINAVIM SON 33 KREDİ

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
roadside

SON SINAVIM SON 33 KREDİ

Mesaj gönderen roadside » 29 Haz 2017, 20:21

arkadaşlar gün bu gün üniverste sınavlarını hallettim diğer sınavları hallettim açık lisenin son sınavına geldim ama bir sürü seçmeli ders kaldı bana
var mı şöyle iki günde tekrar yapabileceğim bir yöntem bazı derslerde aynı soruları soruyorlar ama bazıları her dönemde farklı
verim alabildiğiniz ders özetleri varsa link vs. atabilirsiniz
umarım bu da çıkar aradan herkese başarılar..

Kadersagban123
Çırak

Re: SON SINAVIM SON 33 KREDİ

Mesaj gönderen Kadersagban123 » 30 Haz 2017, 16:56

roadside yazdı:arkadaşlar gün bu gün üniverste sınavlarını hallettim diğer sınavları hallettim açık lisenin son sınavına geldim ama bir sürü seçmeli ders kaldı bana
var mı şöyle iki günde tekrar yapabileceğim bir yöntem bazı derslerde aynı soruları soruyorlar ama bazıları her dönemde farklı
Play store dan "Açık lise tes çöz " uygulamasını indir telefonuna. Hem konu özetleri hem de geçen dönemlerin çıkmış soruları oluyor. Zatem bi çok soru da çıkmış soruların benzeri oluyo hatta aynı çıkanları bile var. Başarılar

Kullanıcı avatarı
iremx
Doktor

Re: SON SINAVIM SON 33 KREDİ

Mesaj gönderen iremx » 30 Haz 2017, 16:57

roadside yazdı:arkadaşlar gün bu gün üniverste sınavlarını hallettim diğer sınavları hallettim açık lisenin son sınavına geldim ama bir sürü seçmeli ders kaldı bana
www.aciklise.com.tr diye bi site var oradan da ders notlarına, çıkmış sorulara bakabilirsin
http://www.aciklise.com.tr

“Sınavlar” sayfasına dön