Sınav giriş belgesi
Sınav giriş belgesi
Bugün 3 tane kırtasiye dolaştım hepsi kapalıydı. Sebebini bilmiyorum. Sorun olur mu belgesiz gitsem?
Re: Sınav giriş belgesi
Muhtemelen olmaz ama sorun yaratma ihtimalleri de var. Yarın sınava giderken etrafına bakın yanında giriş kağıdı bulunması en iyisi olur.
Sabahtan çıkarmam mümkün gibi görünmüyor ama öğleden sonra yine kırtasiyeye gidip bakıcam açık mı diye. Bazı hocalar kıl kuyruk davranabiliyor inşallah denk gelmem öylesinebakansiz yazdı:Muhtemelen olmaz ama sorun yaratma ihtimalleri de var. Yarın sınava giderken etrafına bakın yanında giriş kağıdı bulunması en iyisi olur.
- siyahiasker
- Asistan
Benim bildiğim kadarıyla zorunlu oluyor.iremx yazdı:Sabahtan çıkarmam mümkün gibi görünmüyor ama öğleden sonra yine kırtasiyeye gidip bakıcam açık mı diye. Bazı hocalar kıl kuyruk davranabiliyor inşallah denk gelmem öylesinebakansiz yazdı:Muhtemelen olmaz ama sorun yaratma ihtimalleri de var. Yarın sınava giderken etrafına bakın yanında giriş kağıdı bulunması en iyisi olur.
Bildiğimiz şeyler arttıkça, bilmediğimiz şeylerin ne kadar çok olduğunu daha iyi anlarız, çünkü onların çerçevesi büyüdükçe, bilinmeyenlerle olan temasları da artar.
- siyahiasker
- Asistan
Adayların sınava girerken; Sınav Giriş Belgesi ile birlikte geçerli kimlik belgesini (Fotoğraflı Nüfus Cüzdanı, Geçici Kimlik Belgesi, Pasaport, veya Sürücü Belgesi herhangi birini ) yanında bulundurmaları gerekmektedir. Öğrenci Kimlik Kartını yanında bulundurmaları da yararlarına olacaktır.
Gördüğün gibi

Gördüğün gibi

Bildiğimiz şeyler arttıkça, bilmediğimiz şeylerin ne kadar çok olduğunu daha iyi anlarız, çünkü onların çerçevesi büyüdükçe, bilinmeyenlerle olan temasları da artar.
-
- Asistan
Bende zorunlu diye biliyorum.
İnsan gerçekleri sadece kalbiyle görebilir. En temel şeyi gözler göremez.
Ya ama bazı hocalar alıyor, denk geldim birçok kere belgesiz girene de. Uyuzluk yapan da var ben de bu şansla kapıda kalırımsiyahiasker yazdı:Adayların sınava girerken; Sınav Giriş Belgesi ile birlikte geçerli kimlik belgesini (Fotoğraflı Nüfus Cüzdanı, Geçici Kimlik Belgesi, Pasaport, veya Sürücü Belgesi herhangi birini ) yanında bulundurmaları gerekmektedir. Öğrenci Kimlik Kartını yanında bulundurmaları da yararlarına olacaktır.
Gördüğün gibi![]()

sınav nasıl geçti girebildinmi belgesiz sınava.inşALLAH almışlardır seni sınava.iremx yazdı:Ya ama bazı hocalar alıyor, denk geldim birçok kere belgesiz girene de. Uyuzluk yapan da var ben de bu şansla kapıda kalırımsiyahiasker yazdı:Adayların sınava girerken; Sınav Giriş Belgesi ile birlikte geçerli kimlik belgesini (Fotoğraflı Nüfus Cüzdanı, Geçici Kimlik Belgesi, Pasaport, veya Sürücü Belgesi herhangi birini ) yanında bulundurmaları gerekmektedir. Öğrenci Kimlik Kartını yanında bulundurmaları da yararlarına olacaktır.
Gördüğün gibi![]()
Niye kırtasiyeler kapalıydı anlamadım da

MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
TOPLAM KREDİ : 138 / MEZUN DEĞİL
MEZUNİYET TARİHİ : 2 SENEM VAR DAHA
------
------
Eveet girebildim, salon numaranı biliyosan sorun yok dedilerie722012 yazdı: sınav nasıl geçti girebildinmi belgesiz sınava.inşALLAH almışlardır seni sınava.
Hm sevindimiremx yazdı:Eveet girebildim, salon numaranı biliyosan sorun yok dedilerie722012 yazdı: sınav nasıl geçti girebildinmi belgesiz sınava.inşALLAH almışlardır seni sınava.

MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
------
------