SINAVA GİREMEDİM :(
SINAVA GİREMEDİM :(
DÜN SABAHKİ SINAVA GİREMEDİM AMA DÜN ÖĞLENİNKİNE GİRDİM VE BUGÜNKİNEDE GİRDİM AMA BUGÜN GİRDİĞİM 8 TANE DERS VARDI DÜNDE VARDI SİZCE KAÇ KREDİ ALABİLİRİM ? VE DÜN SABAHKİ KAÇIRDIĞIM SINAVA GİRME İHTİMALİM VARMIDIR?
MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
TOPLAM KREDİ : 138 / MEZUN DEĞİL
MEZUNİYET TARİHİ : 2 SENEM VAR DAHA
------
------
Re: SINAVA GİREMEDİM :(
Ben de bu sabah yetişemedim. 1 dersim vardı geçsem de kalsam da bitiyordu Ek sınava kaldım şu an kafamı duvarlara vurasım geliyor.
-
- Çırak
Cevap anahtarları açıklandı mı? Birazdan kitapçığımı almaya gidiyorum ben de.. Bakalım..bakansiz yazdı:Ben de bu sabah yetişemedim. 1 dersim vardı geçsem de kalsam da bitiyordu Ek sınava kaldım şu an kafamı duvarlara vurasım geliyor.
where i belong, till I feel your warmth.
Tüm okullar da veriliyor mu kitapcıklar kardeşimHayaller Hayatlar yazdı:Cevap anahtarları açıklandı mı? Birazdan kitapçığımı almaya gidiyorum ben de.. Bakalım..bakansiz yazdı:Ben de bu sabah yetişemedim. 1 dersim vardı geçsem de kalsam da bitiyordu Ek sınava kaldım şu an kafamı duvarlara vurasım geliyor.
YAŞA MUSTAFA KEMAL PAŞA YAŞA

En Yüce Unvandan da Yüce ''Türklük''
Kardeşim girdiğin derslerden 45 ve üzeri not alırsan geçersin ve onların kredisini alırsın girmediğin dersler. Girmedi olarak yansır ve eğer daha önce girip de kaldığın dersler ise muaf olur veya iki şansın kalır. Sıkıntı yapma seninle aynı durumdayım bende giremedim bu gün sınavaie722012 yazdı:DÜN SABAHKİ SINAVA GİREMEDİM AMA DÜN ÖĞLENİNKİNE GİRDİM VE BUGÜNKİNEDE GİRDİM AMA BUGÜN GİRDİĞİM 8 TANE DERS VARDI DÜNDE VARDI SİZCE KAÇ KREDİ ALABİLİRİM ? VE DÜN SABAHKİ KAÇIRDIĞIM SINAVA GİRME İHTİMALİM VARMIDIR?
YAŞA MUSTAFA KEMAL PAŞA YAŞA

-
- Çırak
Evet veriliyor, hatta daha önce girdiğim bi sınavda kapının önüne yığmışlardı 1 saatte bulmuştum kendi kitapçıklarımı.. Ama bu sefer sınavım erken bittiği için eve gittim ve 2 gibi okula gittiğimde okul tamamen kapalıydı, alamadım.sizofren yazdı:Tüm okullar da veriliyor mu kitapcıklar kardeşimHayaller Hayatlar yazdı:Cevap anahtarları açıklandı mı? Birazdan kitapçığımı almaya gidiyorum ben de.. Bakalım..bakansiz yazdı:Ben de bu sabah yetişemedim. 1 dersim vardı geçsem de kalsam da bitiyordu Ek sınava kaldım şu an kafamı duvarlara vurasım geliyor.
where i belong, till I feel your warmth.
bakacaz inşALLAH geçecem sağol kardeşim.sizofren yazdı:Kardeşim girdiğin derslerden 45 ve üzeri not alırsan geçersin ve onların kredisini alırsın girmediğin dersler. Girmedi olarak yansır ve eğer daha önce girip de kaldığın dersler ise muaf olur veya iki şansın kalır. Sıkıntı yapma seninle aynı durumdayım bende giremedim bu gün sınavaie722012 yazdı:DÜN SABAHKİ SINAVA GİREMEDİM AMA DÜN ÖĞLENİNKİNE GİRDİM VE BUGÜNKİNEDE GİRDİM AMA BUGÜN GİRDİĞİM 8 TANE DERS VARDI DÜNDE VARDI SİZCE KAÇ KREDİ ALABİLİRİM ? VE DÜN SABAHKİ KAÇIRDIĞIM SINAVA GİRME İHTİMALİM VARMIDIR?
MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
------
------