Arkadaşlar Ek sınav yapılırsa giriş yerleri nerede olur?
Geçen sene nerelerde yapılmıştı?
Ek Sınav Giriş Yeri
Re: Ek Sınav Giriş Yeri
30 Temmuz'da sınav sonuçları açıklanacak. Ondan önce ek sınav ile ilgili bir duyuru yapılmaz büyük ihtimalle...Kürşattt yazdı:Arkadaşlar Ek sınav yapılırsa giriş yerleri nerede olur?
Geçen sene nerelerde yapılmıştı?
AÖL - YGS - LYS - TERCİH TARİHLERİ - SINAV SONUÇLARI
Hocam şimdi benim kreddim tamam dönem tamam sadece ortak ders olan ingilizce kaldı ondanda bu ayki sınavla birlikte 2 sınava girrdim benim hesabım ek sınava da girer muafiyet almaktı.
Asıl konuya gelcek olursak lys acıklandı ve tercihlerde. Suda burda bulanıyor işte. Son tercih 26TEMMUZ aöl 2. sınav sonucu bile 31 de acıklanıyor ek sınav allaha emanet saten BU İŞİN İÇİNDEN NASIL ÇIKACAM
Bana meb den söylendiği kadarıyla bu ek sınav ünüversiteye gidecek olan ögrencılerin mağduriyeti için yapılıyordu.
KONUNUN ACİLİYETİ VAR BİRAN ÖNCE CEVAP ALABİLİRSEM
Asıl konuya gelcek olursak lys acıklandı ve tercihlerde. Suda burda bulanıyor işte. Son tercih 26TEMMUZ aöl 2. sınav sonucu bile 31 de acıklanıyor ek sınav allaha emanet saten BU İŞİN İÇİNDEN NASIL ÇIKACAM
Bana meb den söylendiği kadarıyla bu ek sınav ünüversiteye gidecek olan ögrencılerin mağduriyeti için yapılıyordu.
Re: AÖL - YGS - LYS - TERCİH TARİHLERİ - SINAV SONUÇLARI
Son ek sınav Üniversite mağduriyeti için yapılır. Benim de dönemim ve kredim tamam sadece İngilizce 3 var zorunlu. Ek sınav bakanlık kararıyla yapılıyormuş kesin bir şey değil yani olmama ihtimali de var. 30 Temmuz sonrası kesinleşir. Her yıl ek sınav oldu bu yıl olmazsa kafamı duvara vururum sanırım.Tercihini yapıp beklemek dışında bir çare yok. Üniversite kayıtlarında sorun olmaz. Ek sınav yaparlar bence.OF10 yazdı:Hocam şimdi benim kreddim tamam dönem tamam sadece ortak ders olan ingilizce kaldı ondanda bu ayki sınavla birlikte 2 sınava girrdim benim hesabım ek sınava da girer muafiyet almaktı.