22 Yaşındayım üniversite için çok mu geç
22 Yaşındayım üniversite için çok mu geç
merhaba arkadaşlar ben askeri lise öğrencisiydim lise 3 te trafik kazası sebebi ile liseyi bırakmak zorunda kaldım tedavi için, her yerimde platin vardı 2 yıl fizik tedavi gördüm seneye üniye başlarsam 22 yaşında olacağım sizce çok mu geç nasıl olur ne gibi sıkıntılar yaşarım cevaplarınızı bekliyorum
Re: 22 Yaşındayım üniversite için çok mu geç
Asla geç değildir. 26 yaşında bitirebilirsin ki erken bitirme şansın da var. Bu da çok normal bir şey.
- yorulmaz35
- Uzman
alakası yok. seninle beraber senden daha büyüklerin bile üniversite sınavına girdiğini görünce rahatlıcaksın. başarılı olursan yaz okullarından yararlanırsan 1 sene erken mezun olma şansın bile var.

- yorulmaz35
- Uzman
alakası yok. seninle beraber senden daha büyüklerin bile üniversite sınavına girdiğini görünce rahatlıcaksın. başarılı olursan yaz okullarından yararlanırsan 1 sene erken mezun olma şansın bile var.

-
- Doktor
Okumanin yaşı kesinlikle yok . Hele hele 22 yaşinda birisinin böyle bir cümle kurmasi şaşirtici . Diyelim ki yaşının geçtigini düşünüp vazgeçeceksin ;
önündeki koca ömür boyunca egitim görmeden oldugun yerde stabil şekilde kalmak zoruna gitmeyecek mi ? Dayim 40 yaşinda üniversiteye kaydoldu .
kimya mühendisligi okuyor ... Hayallerinize sahip çıkın .
önündeki koca ömür boyunca egitim görmeden oldugun yerde stabil şekilde kalmak zoruna gitmeyecek mi ? Dayim 40 yaşinda üniversiteye kaydoldu .
kimya mühendisligi okuyor ... Hayallerinize sahip çıkın .
zayıf insanlar intikam alır ,
güclü insanlar affeder ,
zeki insanlar umursamazlar ... ( Konfücyüs)
güclü insanlar affeder ,
-
- Çırak
İstediğim bölümü geçen sene kazananlar arasında 96 lise mezunu birisi vardı. Sen düşün geç mi, değil mi..
where i belong, till I feel your warmth.
ben 23 yasındayım 24 zorunlu dersim var 27 kredim var suan 11 dönem oldu hala bitiremedim 

öncelikle geçmiş olsun..
ben 6 ay sonra 50 yaşındayım, lise1den 85senesnde terktim..
32 sene sonra bu sene bası acık liseye kaydoldum, 3 donem sınava girdim, su ana kadar tum girdigim derslerden gectim.
hedefim (ve hayalim) 2018 ygs ye girip 2018 eylulunde mezun olup i.ü. acık ve uzaktan eğitim fak. 4yıllık sosyoloji okumak..
yani dostum eğer kendini geç kalmış hissedersen ben ve ben gibi bir cok yaşlı! okuma heveslisini aklına getir..
inan değil geç kalmak bilakis en doğru çağındasın..
umarım düşlediğin bölümü okursun..
ben 6 ay sonra 50 yaşındayım, lise1den 85senesnde terktim..
32 sene sonra bu sene bası acık liseye kaydoldum, 3 donem sınava girdim, su ana kadar tum girdigim derslerden gectim.
hedefim (ve hayalim) 2018 ygs ye girip 2018 eylulunde mezun olup i.ü. acık ve uzaktan eğitim fak. 4yıllık sosyoloji okumak..
yani dostum eğer kendini geç kalmış hissedersen ben ve ben gibi bir cok yaşlı! okuma heveslisini aklına getir..
inan değil geç kalmak bilakis en doğru çağındasın..
umarım düşlediğin bölümü okursun..
-
- Doktor
Tarkan bey işte en güzel azim örnegi... Sadece bu açıklaması bile muazzam bir motivasyon sagliyabilir .
Benimde yaşım pek genç sayilmaz . 25 yasindayim ve bu temmuz sinavlari ile birlikte en az 26 kredi bekliyorum. 180 kredim olmuş olacak ...
Ve ilginc olan bende tarkan bey gibi Sosyoloji düşünüyorum . Felsefe , psikoloji , sosyoloji yillardir araştirdigim , üzerine koyarak ilerlemek istedigim
bir alan...
Benimde yaşım pek genç sayilmaz . 25 yasindayim ve bu temmuz sinavlari ile birlikte en az 26 kredi bekliyorum. 180 kredim olmuş olacak ...
Ve ilginc olan bende tarkan bey gibi Sosyoloji düşünüyorum . Felsefe , psikoloji , sosyoloji yillardir araştirdigim , üzerine koyarak ilerlemek istedigim
bir alan...
zayıf insanlar intikam alır ,
güclü insanlar affeder ,
güclü insanlar affeder ,
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Ben 23 yaşımda üniversiteyi kazandım ve çok da mutluyum evet yaş farkı var sınıf arkadaşlarımla ama hiç sorun olmuyor gerçektrn aksine bu yaşa kadar gelmişim okumaya başlamışım takdir ediyorlar. Okumanın yaşı yoktur... hayatta başarılar dilerim arkadaşlar...