ek sınav şartları
-
- Acemi
- LarkAngela
- Acemi
Re: ek sınav şartları
Geçen yıllarda 157 kredi şartı vardı, bu yılda olur muhtemelendeli sorular yazdı:ek sınav şartlarını ne zaman açıklarlar? dönemim 8 kredim 52 girebilir miyim?
Ben kanımın vampiriyim,
Gülümsemeyi bilmeyen,
Sonsuz gülüşü bekleyen
Terkedilmişlerden biriyim!
(Kötülük Çiçekleri)
-Charles Baudelaire
Gülümsemeyi bilmeyen,
Sonsuz gülüşü bekleyen
(Kötülük Çiçekleri)
-Charles Baudelaire
-
- Acemi
2016 da kredi şartı yokmuş sanırım. geçen sene de 157 kredi şartı varmış diyorlar araştırıyorum ama geçen sene de kredi şartı yazmıyo bir yerde.LarkAngela yazdı:Geçen yıllarda 157 kredi şartı vardı, bu yılda olur muhtemelendeli sorular yazdı:ek sınav şartlarını ne zaman açıklarlar? dönemim 8 kredim 52 girebilir miyim?
bu site de kredi ile ilgili bir şey yazmıyor mesela.
bu sene ne zaman açıklarlar şartları?
- LarkAngela
- Acemi
2016 da kredi şartı yokmuş sanırım. geçen sene de 157 kredi şartı varmış diyorlar araştırıyorum ama geçen sene de kredi şartı yazmıyo bir yerde.deli sorular yazdı:LarkAngela yazdı:Geçen yıllarda 157 kredi şartı vardı, bu yılda olur muhtemelendeli sorular yazdı:ek sınav şartlarını ne zaman açıklarlar? dönemim 8 kredim 52 girebilir miyim?
bu site de kredi ile ilgili bir şey yazmıyor mesela.
2-3 sene öncesini bilmiyorum ama geçen yılı bizzat hatırlıyorum 157 kredi şartı olduğunu.
31'in de sınavlar açıklanıyor, ondan sonra çok gecikmez 1 yada 2 güne de ek sınav ve şartları açıklanır
Ben kanımın vampiriyim,
Gülümsemeyi bilmeyen,
Sonsuz gülüşü bekleyen
(Kötülük Çiçekleri)
-Charles Baudelaire
Gülümsemeyi bilmeyen,
Sonsuz gülüşü bekleyen
(Kötülük Çiçekleri)
-Charles Baudelaire
-
- Acemi
up ne zaman açıklanacak şartlar?
-
- Acemi
up ne zaman açıklanacak şartlar?
Sınav sonuçları açıklandı. Bu yüzden ek sınavı çok uzatmazlar diye tahmin ediyorum.
Ben aöl de bir sınava girmeyi unuttum ondada zorunlu ingilizce 7 vardı girmeyince veremedim kredim falan her şeyim tam lys - ygs ye daha iyi çalışa bilmek için aöl geçtim lys tercihimide yaptım ek sınav dediğiniz şeye girebilir miyim veya kesin olur dimi lütfen yardımcı olun