krediler eklenmiş
-
- Çırak
Re: krediler eklenmiş
Merhaba arkadaşlar. Zorunlu dersler bittikten sonra başarısiz seçmeli dersler mezuniyetimi engeller mi
neyse yinede cok teşekkür ederimmsiyahiasker yazdı:Keşke yardımcı olabilecek bilgiye sahip olsaydım... Fakat yardım eden birileri çıkacaktır elbet. İyi geceler dilerim.ayşe123 yazdı:Öncelikle herkese merhaba . ben 9. sınıfı imamhatipte okudum. sonra açık liseye geçtim oradada 1 sene okudum şuan koleje geçmek istiyorum. açik lise de dil anlatımım 1. dönem 80 idi . 2. dönem kayıt yenilemede bir arkadaş benim kaydımı yeniledi. dil ve anlatımı seçmemiş ve kredimde 91. kolej bunlar için bir şey yapabilir mi? veya dil anlatım önemli mi ? yahut açık lisenin krediyi yükseltme sınavları varsa onlara girmek istiyorum. bilginiz var mı? dil anlatım için ne yapmalıyım onun için sınav var mı yoksa kolej halleder mi Allah aşkına yanıtlayın ..yani bende bu dil anlatım ve başka ders için ek sınava girebilir miyim???

örgün eğitime geçmen için 1-2-3-4 dönem derslerinin tamamini 50 ve üzeri notla geçmiş olman gerekiyor.ayşe123 yazdı:neyse yinede cok teşekkür ederimmsiyahiasker yazdı:Keşke yardımcı olabilecek bilgiye sahip olsaydım... Fakat yardım eden birileri çıkacaktır elbet. İyi geceler dilerim.ayşe123 yazdı:Öncelikle herkese merhaba . ben 9. sınıfı imamhatipte okudum. sonra açık liseye geçtim oradada 1 sene okudum şuan koleje geçmek istiyorum. açik lise de dil anlatımım 1. dönem 80 idi . 2. dönem kayıt yenilemede bir arkadaş benim kaydımı yeniledi. dil ve anlatımı seçmemiş ve kredimde 91. kolej bunlar için bir şey yapabilir mi? veya dil anlatım önemli mi ? yahut açık lisenin krediyi yükseltme sınavları varsa onlara girmek istiyorum. bilginiz var mı? dil anlatım için ne yapmalıyım onun için sınav var mı yoksa kolej halleder mi Allah aşkına yanıtlayın ..yani bende bu dil anlatım ve başka ders için ek sınava girebilir miyim???
şu an ek sinava giremezsin 157 kredi gerekli.
Dil anlatim konusunda tek şansin o dersi geçmek başka yolu yok.
c.tesi sabah girmedim unutmuştum
ama c.tesi öğlen ve pazar günü sabahınkine girdim "10"kredi aldım iyimidir sizce?

MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
TOPLAM KREDİ : 138 / MEZUN DEĞİL
MEZUNİYET TARİHİ : 2 SENEM VAR DAHA
------
TOPLAM KREDİ : 138 / MEZUN DEĞİL
MEZUNİYET TARİHİ : 2 SENEM VAR DAHA
------
son 3 dönemde 5'er zorunlu dersi de verirsem 2018 temmuz da mezunum..
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Sağolun hocam darısı bütün lise terklere inşallahsiyahiasker yazdı:baya az kalmış tebrik ederim !nvidia34 yazdı:33 de benden !!!atarsa 8 kredi kaldı. tek zorunlu ders türk edebiyatı 7...
iki seçmeli derse ek sınavda bu iş tamamdır inşAllah...
Tebrik ederim![]()
edebiyat sadece test çözerek geçtim çok zor da değil basit de değil

Tahmin hemde kaç ile? 40...

- siyahiasker
- Asistan
Bence kötü... Biraz daha gayret edersen başarırsın.ie722012 yazdı:c.tesi sabah girmedim unutmuştumama c.tesi öğlen ve pazar günü sabahınkine girdim "10"kredi aldım iyimidir sizce?
Bildiğimiz şeyler arttıkça, bilmediğimiz şeylerin ne kadar çok olduğunu daha iyi anlarız, çünkü onların çerçevesi büyüdükçe, bilinmeyenlerle olan temasları da artar.
- siyahiasker
- Asistan
nvidia34 yazdı:Sağolun hocam darısı bütün lise terklere inşallahsiyahiasker yazdı:baya az kalmış tebrik ederim !nvidia34 yazdı:33 de benden !!!atarsa 8 kredi kaldı. tek zorunlu ders türk edebiyatı 7...
iki seçmeli derse ek sınavda bu iş tamamdır inşAllah...
Tebrik ederim![]()
edebiyat sadece test çözerek geçtim çok zor da değil basit de değil
Edebiyat aslında çıkmış sorulara baktım ve girdim. 8'den 60 almışım 7'den kalmışım...
Tahmin hemde kaç ile? 40...
Ben de demokrasi den 40 almışım

Bildiğimiz şeyler arttıkça, bilmediğimiz şeylerin ne kadar çok olduğunu daha iyi anlarız, çünkü onların çerçevesi büyüdükçe, bilinmeyenlerle olan temasları da artar.
-
- Çırak
19 Kredi almam gerekiyordu, 25 almışım, artık ben de mezunum.
where i belong, till I feel your warmth.