ACİLL YARDIM LÜTFENN
ACİLL YARDIM LÜTFENN
Öncelikle herkese merhaba . ben 9. sınıfı imamhatipte okudum. sonra açık liseye geçtim oradada 1 sene okudum şuan koleje geçmek istiyorum. açik lise de dil anlatımım 1. dönem 80 idi . 2. dönem kayıt yenilemede bir arkadaş benim kaydımı yeniledi. dil ve anlatımı seçmemiş ve kredimde 91. kolej bunlar için bir şey yapabilir mi? veya dil anlatım önemli mi ? yahut açık lisenin krediyi yükseltme sınavları varsa onlara girmek istiyorum. bilginiz var mı? dil anlatım için ne yapmalıyım onun için sınav var mı yoksa kolej halleder mi Allah aşkına yanıtlayın .. 

Re: ACİLL YARDIM LÜTFENN
Dil Anlatımın nesini kafaya taktın? 0 almadın o sınavdan sonuçta, halen zorunlu dersin. O yüzden kredi yükseltme sınavı filan ki bildiğim kadarıyla öyle bir şey yok. Kendini yorma 

derken anlamadım ben başka bir şeyler sordum kolej diyorum bir şeyler diyorum hani..nvidia34 yazdı:Dil Anlatımın nesini kafaya taktın? 0 almadın o sınavdan sonuçta, halen zorunlu dersin. O yüzden kredi yükseltme sınavı filan ki bildiğim kadarıyla öyle bir şey yok. Kendini yorma
Koley derken, belli bir soru cümlen olmadığı için yanıtlayacak bir soru göremedim. Sadece Dil Anlatımı görüyorum soru olarak. Ve onu da 1.dönem 2.dönem diye sınırlandırmışsın nedir o 1 ve 2 aydınlat bizi bir zahmet?ayşe123 yazdı:derken anlamadım ben başka bir şeyler sordum kolej diyorum bir şeyler diyorum hani..nvidia34 yazdı:Dil Anlatımın nesini kafaya taktın? 0 almadın o sınavdan sonuçta, halen zorunlu dersin. O yüzden kredi yükseltme sınavı filan ki bildiğim kadarıyla öyle bir şey yok. Kendini yorma
Edit: KOLEJ diyorsun ya hani... O kolej sana hak etmediğin kadar diploma notu ve puan verecek zaten takma kafana.
-
- Acemi
sanırım dil ve anlatım 2 dersini almadığın için altta kalıcak mı demek istiyorsun dimi ?
Açık lise sınavlarında içerisinde bulunduğun dönem sınavında istediğin dersleri seçebilirsin. İstersen bir dönemde dil anlatım 1 2 3 4 5 6 7 8 seç. istersen bu dönem 12.ci(7-8) sınıf dil anlatımını seç.Dil anlatım dersinden geçmen gerekiyor açık lisede. Bildiğim kadarıyla çrgün öğretim veren liselerde öyle. Koleje kayıt olurken sana her şekilde yardımcı olurlar. Aklında soru kalmasın.En kötü ihtimal alttan dersin varmış gibi sınavına sokarlar .ayşe123 yazdı:Öncelikle herkese merhaba . ben 9. sınıfı imamhatipte okudum. sonra açık liseye geçtim oradada 1 sene okudum şuan koleje geçmek istiyorum. açik lise de dil anlatımım 1. dönem 80 idi . 2. dönem kayıt yenilemede bir arkadaş benim kaydımı yeniledi. dil ve anlatımı seçmemiş ve kredimde 91. kolej bunlar için bir şey yapabilir mi? veya dil anlatım önemli mi ? yahut açık lisenin krediyi yükseltme sınavları varsa onlara girmek istiyorum. bilginiz var mı? dil anlatım için ne yapmalıyım onun için sınav var mı yoksa kolej halleder mi Allah aşkına yanıtlayın ..
Soruna kesin bir yanıt istiyorsan kayıt olmayı düşündüğün kolejin yetkilileri ile görüş.