Aöl Yaz Sınavı
Aöl Yaz Sınavı
Ben aöl de bir sınava girmeyi unuttum onda da zorunlu ingilizce 7 vardı girmeyince veremedim kredim falan her şeyim tam lys - ygs ye daha iyi çalışa bilmek için aöl geçtim lys tercihimide yaptım ek sınav dediğiniz şeye girebilir miyim veya kesin olur dimi lütfen yardımcı olun 

-
- Çırak
Re: Aöl Yaz Sınavı
Merhaba. Toplam kredin kaç gözüküyor?ayeroglu yazdı:Ben aöl de bir sınava girmeyi unuttum onda da zorunlu ingilizce 7 vardı girmeyince veremedim kredim falan her şeyim tam lys - ygs ye daha iyi çalışa bilmek için aöl geçtim lys tercihimide yaptım ek sınav dediğiniz şeye girebilir miyim veya kesin olur dimi lütfen yardımcı olun
Kadersagban123 yazdı:Merhaba. Toplam kredin kaç gözüküyor?ayeroglu yazdı:Ben aöl de bir sınava girmeyi unuttum onda da zorunlu ingilizce 7 vardı girmeyince veremedim kredim falan her şeyim tam lys - ygs ye daha iyi çalışa bilmek için aöl geçtim lys tercihimide yaptım ek sınav dediğiniz şeye girebilir miyim veya kesin olur dimi lütfen yardımcı olun
203
-
- Çırak
Ek sınava kesin girebilirsin. Her sene ek sınav oluyor illa 1 ek sinavın olacağı da kesin zaten benceayeroglu yazdı:Kadersagban123 yazdı:Merhaba. Toplam kredin kaç gözüküyor?ayeroglu yazdı:Ben aöl de bir sınava girmeyi unuttum onda da zorunlu ingilizce 7 vardı girmeyince veremedim kredim falan her şeyim tam lys - ygs ye daha iyi çalışa bilmek için aöl geçtim lys tercihimide yaptım ek sınav dediğiniz şeye girebilir miyim veya kesin olur dimi lütfen yardımcı olun
203