Hayalinizdeki meslek
-
- Yardımcı Asistan
Hayalinizdeki meslek
Merhaba arkadaşlar üniversiteye hazırlananlar başladı mı? 153 kredim var herkes yazın çalışmaya başlamış ama sonuçlar açıklanmadan başlamak istemedim. Neler yapıyosunuz hayalinizdeki meslek neler bakalım
- siyahiasker
- Asistan
Re: Hayalinizdeki meslek
ceylin-cyln yazdı:Merhaba arkadaşlar üniversiteye hazırlananlar başladı mı? 153 kredim var herkes yazın çalışmaya başlamış ama sonuçlar açıklanmadan başlamak istemedim. Neler yapıyosunuz hayalinizdeki meslek neler bakalım
Hemşirelik :p
Bildiğimiz şeyler arttıkça, bilmediğimiz şeylerin ne kadar çok olduğunu daha iyi anlarız, çünkü onların çerçevesi büyüdükçe, bilinmeyenlerle olan temasları da artar.
Benimde 150 kredim var.YGS ve LYS için çalışmaya başlayalı haftalar oluyor eğer YGS LYS gireceksen şimdiden çalışmaya başlamalısın
Hayalim çeviribilim okuyup sözlü çevirmen olmak.

-
- Yardımcı Asistan
Hadi ya kredim düşüktü seneye mezun olamama ihtimalim vardı netleşsin istedim geç kaldım biraz calismaya baslamaya o zamanSaekouki yazdı:Benimde 150 kredim var.YGS ve LYS için çalışmaya başlayalı haftalar oluyor eğer YGS LYS gireceksen şimdiden çalışmaya başlamalısınHayalim çeviribilim okuyup sözlü çevirmen olmak.

Hayır geç kalmadın yarın çalışmaya başlarsan senin için çok iyi olurceylin-cyln yazdı:Hadi ya kredim düşüktü seneye mezun olamama ihtimalim vardı netleşsin istedim geç kaldım biraz calismaya baslamaya o zamanSaekouki yazdı:Benimde 150 kredim var.YGS ve LYS için çalışmaya başlayalı haftalar oluyor eğer YGS LYS gireceksen şimdiden çalışmaya başlamalısınHayalim çeviribilim okuyup sözlü çevirmen olmak.

-
- Yardımcı Asistan
İnan diğer yazdığını okuduktan sonra aldım kitabı kalemiSaekouki yazdı:Hayır geç kalmadın yarın çalışmaya başlarsan senin için çok iyi olurceylin-cyln yazdı:Hadi ya kredim düşüktü seneye mezun olamama ihtimalim vardı netleşsin istedim geç kaldım biraz calismaya baslamaya o zamanSaekouki yazdı:Benimde 150 kredim var.YGS ve LYS için çalışmaya başlayalı haftalar oluyor eğer YGS LYS gireceksen şimdiden çalışmaya başlamalısınHayalim çeviribilim okuyup sözlü çevirmen olmak.
hatta ben senin yerinde olsam şuan çalışmaya başlardım. ^^

Teşekkür ederim umarım kazanırım ^^ iyi çalışmalar ve güzel bir program yapmayı unutmaceylin-cyln yazdı:İnan diğer yazdığını okuduktan sonra aldım kitabı kalemiSaekouki yazdı:Hayır geç kalmadın yarın çalışmaya başlarsan senin için çok iyi olurceylin-cyln yazdı: Hadi ya kredim düşüktü seneye mezun olamama ihtimalim vardı netleşsin istedim geç kaldım biraz calismaya baslamaya o zamanhatta ben senin yerinde olsam şuan çalışmaya başlardım. ^^
insallah istedigin bolumu kazanirsin:)

-
- Yardımcı Asistan
Tamamdırr unutmam sağolSaekouki yazdı:Teşekkür ederim umarım kazanırım ^^ iyi çalışmalar ve güzel bir program yapmayı unutmaceylin-cyln yazdı:İnan diğer yazdığını okuduktan sonra aldım kitabı kalemiSaekouki yazdı: Hayır geç kalmadın yarın çalışmaya başlarsan senin için çok iyi olurhatta ben senin yerinde olsam şuan çalışmaya başlardım. ^^
insallah istedigin bolumu kazanirsin:)
![]()

-
- Doktor
Kredim 180
Zorunlu ders 14
Okumak istedigim bölüm kesinlikle Sosyoloji ...
Zorunlu ders 14
zayıf insanlar intikam alır ,
güclü insanlar affeder ,
zeki insanlar umursamazlar ... ( Konfücyüs)
güclü insanlar affeder ,
-
- Yardımcı Asistan
Çok az kalmış bitirmenize ne güzel sosyolojide benim secenekler arasindaimmanuelkant yazdı:Kredim 180
Zorunlu ders 14

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Neden Sosyoloji?immanuelkant yazdı:Kredim 180
Zorunlu ders 14
Bu bölüm hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?
-
- Doktor
Ek sinav icin neden bu kadar bekliyorlar ?
En son immanuelkant tarafından 08 Ağu 2017, 14:54 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
güclü insanlar affeder ,
güclü insanlar affeder ,
-
- Doktor
Köylü Kızı yazdı:Neden Sosyoloji?immanuelkant yazdı:Kredim 180
Zorunlu ders 14
Sosyoloji kısaca toplum bilimi . Bana sosyolojinin bu kadar cazip gelmesinin en önemli sebebi Psikoloji ve felsefe gibi derslerle iç içe olmasi .
Mesela toplumsal olaylari degerlendirebilmek icin bireylerin ruhsal durumlarini analiz edebilmek icin Psikolojiye ihtiyac duyuyor . Felsefe ise insanin yaşama amaci , Evrenin büyüklügü icinde ontolojik olarak nasil bir anlama sahip oldugumuzu ve varolus sebebini sorgulamak gibi konulari pekiştirmek icin muazzam bir dal . Ki emil dulkheim'in intihar kavramini tam oturtabilmek icin en az psikoloji kadar felsefeye de ihtiyac duyariz.
Ayrica sosyolojinin Siyaset sosyolojisi ekstra ilgimi ceken bir kavram ... Cok sebep var bu bölümü sevmek ve okumak icin.
Sen hangi bölümü okumak istiyorsun ve kaç krediniz var ?
güclü insanlar affeder ,
güclü insanlar affeder ,
-
- Çırak
Üniversite tercih sonuçları
Merhaba arkadaşlar. Ben Çankırı Karatekin de Iktisadi ve idari bilimler fakültesi siyaset bilimi ve kamu yötemine yerleştirilmişim. Bölüm ve üniversite hakkında bilgisi olan var mı? Tercih yapan arkadaşlar nereleri kazandınız? 

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Hım teşekkürler bilgilendirdiğiniz için. Ben mezun oldum üni okuyorum matematik bölümüimmanuelkant yazdı:Köylü Kızı yazdı:Neden Sosyoloji?immanuelkant yazdı:Kredim 180
Zorunlu ders 14
Sosyoloji kısaca toplum bilimi . Bana sosyolojinin bu kadar cazip gelmesinin en önemli sebebi Psikoloji ve felsefe gibi derslerle iç içe olmasi .
Mesela toplumsal olaylari degerlendirebilmek icin bireylerin ruhsal durumlarini analiz edebilmek icin Psikolojiye ihtiyac duyuyor . Felsefe ise insanin yaşama amaci , Evrenin büyüklügü icinde ontolojik olarak nasil bir anlama sahip oldugumuzu ve varolus sebebini sorgulamak gibi konulari pekiştirmek icin muazzam bir dal . Ki emil dulkheim'in intihar kavramini tam oturtabilmek icin en az psikoloji kadar felsefeye de ihtiyac duyariz.
Ayrica sosyolojinin Siyaset sosyolojisi ekstra ilgimi ceken bir kavram ... Cok sebep var bu bölümü sevmek ve okumak icin.
Sen hangi bölümü okumak istiyorsun ve kaç krediniz var ?