Herkese iyi günler dilerim. Üniversiteyi kazandım.Kayıt hakkında bir kaç sorum var. Tecrübeli arkadaşlarım yardımlarınızı bekliyorum.
1: E-Kayıt tarihleri içerisinde kayıdımı yaparken henüz diplomamın basılmamış olmaması herhangi bir sorun çıkarır mı ?
2: Çıkma belgesi almak ne kadar sürüyor ?
3: Diplomam basıldıktan sonra diplomamı üniversiteye teslim etmem gerekiyor mu ?
Üniversiteye Kayıt ! Tecrübeli Arkadaşlar Yardımlarıınızı Bekliyorum.
Re: Üniversiteye Kayıt ! Tecrübeli Arkadaşlar Yardımlarıınızı Bekliyorum.
v2rabb1t yazdı:Herkese iyi günler dilerim. Üniversiteyi kazandım.Kayıt hakkında bir kaç sorum var. Tecrübeli arkadaşlarım yardımlarınızı bekliyorum.
1: E-Kayıt tarihleri içerisinde kayıdımı yaparken henüz diplomamın basılmamış olmaması herhangi bir sorun çıkarır mı ?
2: Çıkma belgesi almak ne kadar sürüyor ?
3: Diplomam basıldıktan sonra diplomamı üniversiteye teslim etmem gerekiyor mu ?
Tamamen İnternet Üzerinden Bilgileri Aktarayım.
- Hayır Mezun Olduğunuzu Kanıtlayacak Çıkma Belgesi Ve Geçici Mezuniyet Belgesi Alabilirsiniz !
- Diploma hazırlanıncaya kadar 6 ay diploma yerine geçer.Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü Konya yolu üzeri (Gazi Hastanesi karşısı) yüzyüze başvuruda dolduracağınız dilekçe ile günü birlik bile alabilirsiniz.
- Diploma Basıldıktan Sonra %99 Basılmış Olan Diplomayı Teslim Etmeniz Lazım.
Eğlenceli Keyifli Üniversite Yıllarınız Olur

Teşekkür ediyorum cevabınız için. İnşallah sizinde öyle. İstemek yeterli oluyor cidden . Herkezin gönlüne göre olsun. 

Benimde üniversiteye kayıt olan bir kaç arkadaşım var. Bunlar e-devletten elektronik kayıt yaptırdılar ve diploma filan teslim etmediler. Diploma vermeye bile gerek yok gibi. Geçen sene kayıt oldu bu arkadaşlarım. Hala üniversiteye lise diploması vermiş değiller.