Aöl diploma puanı
- SeherAksakal
Aöl diploma puanı
Ben 2 sene örgünde okudum. Bu senede aöl ye geçmiştim 3. sınavda mezun oldum.
Diploma puanımı hesaplamak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Diploma puanımı hesaplamak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Dertler derya olmuş ben yine kraliçe

Re: Aöl diploma puanı
Şuan Ya Mezuniyet İncelemesinde Yada Aktif Olarak Gözüküyor Durumun Heralde ?
Normalde Site Üzerinden Mezun Yazıyorsa Hemen Bir Alt Kısmında Diploma Puanı Belirtilmiş Olması Gerekiyor !
Normalde Site Üzerinden Mezun Yazıyorsa Hemen Bir Alt Kısmında Diploma Puanı Belirtilmiş Olması Gerekiyor !
Ben Yine de Hesaplama Olayını Anlatıyım !
Geçtiğiniz Derslerin Aldığınız Notlar X Verdiği Kredi = SONUÇ
Tüm Geçtiğiniz Derslerin Çarpımından Aldığın Sonuçlar / Toplam Geçtiğiniz Derslerin Kredileri = Diploma Notunuz.
Diploma Notunuz X 5 = OBP (Ortaöğretim Başarı Puanınız)
OBP (Ortaöğretim Başarı Puanınız) X 0,12 KAT SAYISI = YGS-LYS'ye eklenecek olan puanınız.
X = ÇARPMA
/ = BÖLME
İnşallah Yardımcı Olmuşumdur...
Geçtiğiniz Derslerin Aldığınız Notlar X Verdiği Kredi = SONUÇ
Tüm Geçtiğiniz Derslerin Çarpımından Aldığın Sonuçlar / Toplam Geçtiğiniz Derslerin Kredileri = Diploma Notunuz.
Diploma Notunuz X 5 = OBP (Ortaöğretim Başarı Puanınız)
OBP (Ortaöğretim Başarı Puanınız) X 0,12 KAT SAYISI = YGS-LYS'ye eklenecek olan puanınız.
X = ÇARPMA
/ = BÖLME
İnşallah Yardımcı Olmuşumdur...
- SeherAksakal
Hayırlı olsun. Diploma puanın kaç ?SeherAksakal yazdı:Teşekkürler puanım yazıyormuş.
- SeherAksakal
HERKESİN CEVAP VERMESİNİ RİCA EDİYORUM
EK SINAV BEKLİYORUM KAYIT YENİLEME YAPMAZSAK EK SINAVDANDA MEZUN OLAMAZSAK NE OLACAK ?
BENDE ALAN YOK YAZIYOR VE SEÇMELİ DERSLER GELMİŞ S.MATEMATİK S.BİYOLOJİ VS KAYIT YENİLERSEM ZORUNLUMU OLACAK ??
EK SINAV BEKLİYORUM KAYIT YENİLEME YAPMAZSAK EK SINAVDANDA MEZUN OLAMAZSAK NE OLACAK ?
BENDE ALAN YOK YAZIYOR VE SEÇMELİ DERSLER GELMİŞ S.MATEMATİK S.BİYOLOJİ VS KAYIT YENİLERSEM ZORUNLUMU OLACAK ??
Okul Birincisi 100 Puan AlıyorsaSeherAksakal yazdı:74,24 iyi mi kötümü bilmiyorum.

Buna Göre Gayet İyi AÖL Yarısı 45 55 Arası Diploma Puanı.
- SeherAksakal
Ek sınavdan mezun olamasanda üniversite sınavına girebilirsin ama kazansanda kayıt yaptıramazsın. Çünkü kayıtda diploma isteniyor.afddf yazdı:HERKESİN CEVAP VERMESİNİ RİCA EDİYORUM
Kayıt yenilersende seçmelilerin zorunlu olacağını sanmam bende öyle bişey olmadı.

- SeherAksakal
0,12 katsayılı OBP 44,544 oluyo amaJezxy yazdı:Okul Birincisi 100 Puan AlıyorsaSeherAksakal yazdı:74,24 iyi mi kötümü bilmiyorum.Tavan Puanda Bu

Seher Şöyle Söyleyim. OBP Tüm YGS / LYS girenlerin başının belası. 100 puan bile alsan ygs max 60 Ekliyor min 40SeherAksakal yazdı:0,12 katsayılı OBP 44,544 oluyo amaJezxy yazdı:Okul Birincisi 100 Puan AlıyorsaSeherAksakal yazdı:74,24 iyi mi kötümü bilmiyorum.Tavan Puanda Bu
YGS / LYS zati puanlama değilde sıralama olduğundan bazı özel okullarda şişirilmiş puanlamalar oldugundan. YGS / LYS Örnek Veriyor
YGS - 2 150.000 sırada iken OBP eklenip 155 , 160 binlere düşenler var.
mezun statüsü kazanmışsın artık yapabilecegin bişey yok OBP için artık sıralamayı netlerin belirler
Hocam Bende EK Sınav Bekliyorum.afddf yazdı:HERKESİN CEVAP VERMESİNİ RİCA EDİYORUM
Kayıt Yenileme Eylül 15 Eylül 2017 Son Gün O Zamana Kadar Ek Sınav Duyurusu Olurmu Bekliyoruz.
Olmaz İse Mecbur Kredini Tamamlamak Veya Zorunlu Dersini Verebilmen İçin Kayıt Yenilemek Zorundasın.
ALAN YOK Yazması Normal.
Duyuruyu Herkez Çok Farklı Okuyor.
2017-1 Dönemi itibariyle Açık Öğretim Lisesine kayıtlı “Alan Yok “ durumunda olan tüm öğrenciler, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı’nın 27.01.2014 tarih ve 6 sayılı kararı ile yapılan kademeli geçişin sonlanması gereğince “ALAN YOK-2” ye geçirilmiştir.
Duyurulur…
Yeni Kayıt Olan Herkez Bu Sisteme Geçiyor.
- SeherAksakal
Alan Yok ile Alan Yok - 2 arasında ne fark var?Jezxy yazdı:Hocam Bende EK Sınav Bekliyorum.afddf yazdı:HERKESİN CEVAP VERMESİNİ RİCA EDİYORUM
Kayıt Yenileme Eylül 15 Eylül 2017 Son Gün O Zamana Kadar Ek Sınav Duyurusu Olurmu Bekliyoruz.
Olmaz İse Mecbur Kredini Tamamlamak Veya Zorunlu Dersini Verebilmen İçin Kayıt Yenilemek Zorundasın.
ALAN YOK Yazması Normal.
2017-1 Dönemi itibariyle Açık Öğretim Lisesine kayıtlı “Alan Yok “ durumunda olan tüm öğrenciler, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı’nın 27.01.2014 tarih ve 6 sayılı kararı ile yapılan kademeli geçişin sonlanması gereğince “ALAN YOK-2” ye geçirilmiştir.
Duyurulur…

megalanya yazdı:Alan Yok ile Alan Yok - 2 arasında ne fark var?Jezxy yazdı:Hocam Bende EK Sınav Bekliyorum.afddf yazdı:HERKESİN CEVAP VERMESİNİ RİCA EDİYORUM
ALAN YOK Yazması Normal.
Duyurulur…