Kayıt yenileme ve ek sınav
Kayıt yenileme ve ek sınav
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Bir kaç sorum olucak ben 2 gün önce kaydımı yenilettim fakat ek sınav olayını da bu forumdan daha yeni öğrenmiş bulunmaktayım. Açık öğretimde alan yok 2 olarak 8 dönemim bitti sorum şu: Ben de ek sınava katılabiliyor muyum ? Katılabiliyorsam sınav ücretini ne zaman yatırmalıyım. Şimdiden teşekkürler 

Re: Kayıt yenileme ve ek sınav
Hoşgeldin Hocam Aramıza.exomaniaa yazdı:Öncelikle merhaba arkadaşlar. Bir kaç sorum olucak ben 2 gün önce kaydımı yenilettim fakat ek sınav olayını da bu forumdan daha yeni öğrenmiş bulunmaktayım. Açık öğretimde alan yok 2 olarak 8 dönemim bitti sorum şu: Ben de ek sınava katılabiliyor muyum ? Katılabiliyorsam sınav ücretini ne zaman yatırmalıyım. Şimdiden teşekkürler
Soruna Cevap Veriyim. RESMİ EK SINAV DUYURUSU Gösteriyim.
Şimdi Ek Sınava SINAVA KATILIM ŞARTI: Toplam dönemi 8 (Sekiz) Dönem ve üzeri olan öğrenciler katılabilecek. AOL "Açık Öğretim Lisesi" Böyle Belirtti 10 Günlük Bayram İzni Öncesi Gider Ayak

Şimdi Bu Sınava Kimler Katılabiliyor Kimler Giremiyor 147 ALO MEB Farklı Söylüyor Her Telefon AÇANA.
Kimse Kayıt Yenileyen Kişiler Bu Sınava Girebiliyormu Giremiyormu Bilmiyor Cevabını Halk Eğitimin Açılmasını Bekliyoruz Hocam Bayramdan Sonra Kesin Cevabını Öğrenmiş Oluruz

Re: Kayıt yenileme ve ek sınav
Peki kardeşim teşekkür ederim takipteyim eksik olma