Ders seçimi sorunu
Ders seçimi sorunu
Merhabalar. Kayıt yenilemeyi yaptım ve halk eğitim merkezine dekontunu gösterip 5 TL'de oraya verdim ancak günlerdir ders seçim ekranının açılmasını bekliyorum ama açılmadı şimdiye kadar. Sizde de böyle bir sorun var mı acaba? Ders seçimi yapamazsak Ocak'taki sınav sıkıntıya girebilir.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: Ders seçimi sorunu
Ders seçme sistemi daha açılmamış olabilir. Bu normal bişey ileriki günlerde açılır merak etmeyin.
-
- Doktor
Rahat olabilirsin . 15 eylül'e kadar kayit yenileme süresi bulunuyor . Ben henüz kayit yenileme bile yapmadim stres olmana gerek yokmegalanya yazdı:Merhabalar. Kayıt yenilemeyi yaptım ve halk eğitim merkezine dekontunu gösterip 5 TL'de oraya verdim ancak günlerdir ders seçim ekranının açılmasını bekliyorum ama açılmadı şimdiye kadar. Sizde de böyle bir sorun var mı acaba? Ders seçimi yapamazsak Ocak'taki sınav sıkıntıya girebilir.

zayıf insanlar intikam alır ,
güclü insanlar affeder ,
zeki insanlar umursamazlar ... ( Konfücyüs)
güclü insanlar affeder ,
zeki insanlar umursamazlar ... ( Konfücyüs)
Bugün 7 Eylül. Her gün girip bakıyorum ama yok hâlâ açılmamış ders seçimleri. Yok mu acaba bu konu hakkında bilgisi olan?
Aöl alan yoktan -2 ye geçenlere eklenen derslerin silindiği söyleniyor doğrumu yani verdiğimiz ingilizceler muaf veya sınavla eklenmicekmiş eklenenlerde silinmiş.Kredi farkı var die ekleniyordu suan kaldırımış deniyor.Daha kayıt yenilemedim bilgisi olan varmı.
- Haydar Muzro
- Acemi
Forumda Alan yok-2'den gelen zorunlu derslerin silindiğini söyleyen başka arkadaşlarımızda var, kaldırılmasını umuyoruz.
Eskiden sisteme giriş yaptığımızda mesajlar gelirdi, cidden artık umursamaz oldular. 2 yıl olmuştur, gelen kutusunda mesaj görmediğim en son Anket yapmışlardı.

147yi aradım daha ders seçme butonu açılmamışmegalanya yazdı:Bugün 7 Eylül. Her gün girip bakıyorum ama yok hâlâ açılmamış ders seçimleri. Yok mu acaba bu konu hakkında bilgisi olan?