Ek sınav ve kayıt yenileme
Ek sınav ve kayıt yenileme
Merhaba toplam dönemim 13 kredim ise 184 zorunlu dersim yok ek sınavda mezun olacağım kayıt yenilememe gerek var mı? Yoksa kayıt yenileyip ek sınava mı başvurmam gerekiyor
Re: Ek sınav ve kayıt yenileme
Hocam 8 Kredilik Bir Eksiğiniz Kalmış Kesin Olarak EK SINAVDA Verebilirim Diyorsanız YENİLEMENİZE GEREK YOK SADECE EK SINAVA KATILIM YETERLİDİRyaman391 yazdı:Merhaba toplam dönemim 13 kredim ise 184 zorunlu dersim yok ek sınavda mezun olacağım kayıt yenilememe gerek var mı? Yoksa kayıt yenileyip ek sınava mı başvurmam gerekiyor
Verebileceğime inanıyorum teşekkür ederim cevabınız için 

Rica Ederim Hocam İnşallah Mezun Olursunuz AOL'DEN KURTULURSUNUZyaman391 yazdı:Verebileceğime inanıyorum teşekkür ederim cevabınız için

-
- Doktor
Şurada kayit yenileme işlemlerinin bitmesine 6-7 gün kaldi . Ders seçme butonu aktif olan var mi?
Hem atm+Halk egitime gidip işlem yaptiranlar
Hem de internet üzerinden yenileme yaptiranlar.
Not : Ben internet üzerinden yaptim . Bekliyoruz ama neyi bekledigimiz mechul

zayıf insanlar intikam alır ,
güclü insanlar affeder ,
zeki insanlar umursamazlar ... ( Konfücyüs)
güclü insanlar affeder ,
Ben yeni kayıt olduğum için atm+halk eğitim şeklinde hallettim. Öğrenciliğim aktif ama bende de ders seçme butonu yok.immanuelkant yazdı:Şurada kayit yenileme işlemlerinin bitmesine 6-7 gün kaldi . Ders seçme butonu aktif olan var mi?
-
- Doktor
Benim toplam 17 zorunlu dersim var . Kayit butonu acildiginda 35 kredilik ders secimi yaptigimda geriye 5 zorunlu dersim kaliyor .qsddsq yazdı:Ben yeni kayıt olduğum için atm+halk eğitim şeklinde hallettim. Öğrenciliğim aktif ama bende de ders seçme butonu yok.immanuelkant yazdı:Şurada kayit yenileme işlemlerinin bitmesine 6-7 gün kaldi . Ders seçme butonu aktif olan var mi?
İyi de bu sınav ocakta yapilacak . Ekimde ki Ek sinavda hangi dersleri seçecegim

bekliyorum . Kimse bilmiyor . Bence MEB ' de bilmiyor

Önce adam gibi EK sınavını yaparsin . O aradan ciktiktan sonra kayıt yenileme işlemleri yapılır . Herşeyi birbirine karıştırmak en büyük hobileri

Şu an ülkenin icinde bulundugu akıl tutulması gibi ...
zayıf insanlar intikam alır ,
güclü insanlar affeder ,
güclü insanlar affeder ,
Hocam Dert Ortakimmanuelkant yazdı:Benim toplam 17 zorunlu dersim var . Kayit butonu acildiginda 35 kredilik ders secimi yaptigimda geriye 5 zorunlu dersim kaliyor .
İyi de bu sınav ocakta yapilacak . Ekimde ki Ek sinavda hangi dersleri seçecegimkalan 5 dersi mi acaba ? Bu sorunun cevabini 2 haftadir
bekliyorum . Kimse bilmiyor . Bence MEB ' de bilmiyor
Önce adam gibi EK sınavını yaparsin . O aradan ciktiktan sonra kayıt yenileme işlemleri yapılır . Herşeyi birbirine karıştırmak en büyük hobileri
Şu an ülkenin icinde bulundugu akıl tutulması gibi ...

Ve Bu Malum ORTAK SORU CEVAPSIZ KALIYOR YİNE