Evet arkadaşlar hepinize merhaba, 4 gün önce parayı yatırmama rağmen, sistemde kaydım gözüküyor yani;
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK 2017 - 1 ALAN YOK - 2 3 06/09/2017 BAKANLIK / MERKEZE BAĞLI TAŞRA / Açık Öğretim Lisesi (808388) SAĞLAM
Kaydım yapılmasına rağmen ders seçimi ekranı gelmiyor. 147'yi aradığımda cuma gününe kadar geleceği söylenmişti ama bugün cumartesi hala bir gelişme yok. Ne yapmam gerekiyor?
Ders Seçimi Menüsü Gelmiyor
Re: Ders Seçimi Menüsü Gelmiyor
Hocam Şuan Herkezde Bu Olay Var Kimisinde Zorunlu Dersleri Azalıp Eksiliyor MAALESEF BEKLEMEKTEN BAŞKA ÇÖZÜM YOKse7touch61 yazdı:Evet arkadaşlar hepinize merhaba, 4 gün önce parayı yatırmama rağmen, sistemde kaydım gözüküyor yani;
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK 2017 - 1 ALAN YOK - 2 3 06/09/2017 BAKANLIK / MERKEZE BAĞLI TAŞRA / Açık Öğretim Lisesi (808388) SAĞLAM
Kaydım yapılmasına rağmen ders seçimi ekranı gelmiyor. 147'yi aradığımda cuma gününe kadar geleceği söylenmişti ama bugün cumartesi hala bir gelişme yok. Ne yapmam gerekiyor?
22sine kadar vakit var hocam bu hafta düzeltirler heralde
-
Dostum her konuda yardımcı olmaya çalışıyorsun, eyvallah sağol. Hakkını helal et (y)Jezxy yazdı:Hocam Şuan Herkezde Bu Olay Var Kimisinde Zorunlu Dersleri Azalıp Eksiliyor MAALESEF BEKLEMEKTEN BAŞKA ÇÖZÜM YOKse7touch61 yazdı:Evet arkadaşlar hepinize merhaba, 4 gün önce parayı yatırmama rağmen, sistemde kaydım gözüküyor yani;
Estağfirullah Kardeşim Varsa Hakkım Helali Hoş Olsun Her Daim Müdürse7touch61 yazdı:Dostum her konuda yardımcı olmaya çalışıyorsun, eyvallah sağol. Hakkını helal et (y)

-
- Doktor
Güzel ve yerinde teşhis . Bende altina imzami atiyorum . Sonucta bir menfaat gözetmeksizin burada insanlara yardim etmek herkesin yapabilecegi birşey degil . Teşekkür ediyoruz brose7touch61 yazdı:Dostum her konuda yardımcı olmaya çalışıyorsun, eyvallah sağol. Hakkını helal et (y)Jezxy yazdı:Hocam Şuan Herkezde Bu Olay Var Kimisinde Zorunlu Dersleri Azalıp Eksiliyor MAALESEF BEKLEMEKTEN BAŞKA ÇÖZÜM YOKse7touch61 yazdı:Evet arkadaşlar hepinize merhaba, 4 gün önce parayı yatırmama rağmen, sistemde kaydım gözüküyor yani;

zayıf insanlar intikam alır ,
güclü insanlar affeder ,
zeki insanlar umursamazlar ... ( Konfücyüs)
güclü insanlar affeder ,
zeki insanlar umursamazlar ... ( Konfücyüs)
Hocam Eyvallah Beni Böyle Gördüğünüz İçinimmanuelkant yazdı:Güzel ve yerinde teşhis . Bende altina imzami atiyorum . Sonucta bir menfaat gözetmeksizin burada insanlara yardim etmek herkesin yapabilecegi birşey degil . Teşekkür ediyoruz bro