Kayıt Yenileme
Kayıt Yenileme
Merhaba Arkadaşlar,
Kayıdımı ayın 22 Ağustos'ta yeniledim. Ders seçme işlemi halen gerçekleştiremiyorum ayrıca şunu sormak istiyorum. Eskiden 30 TL bankaya yatırırdık, dekont ile beraber Halk Eğitim Merkezi'ne gidip 5 TL oraya yatırırdık. Böyle bir sistem geçmiş sınavlarda kalkmıştı. ALAN YOK okuyorum. Yeni sistem ile beraber ALAN YOK - 2'ye atandım. Halk Eğitim Merkezi'ne 5 TL yatırmak zorunda değilim öyle değil mi?
Kayıdımı ayın 22 Ağustos'ta yeniledim. Ders seçme işlemi halen gerçekleştiremiyorum ayrıca şunu sormak istiyorum. Eskiden 30 TL bankaya yatırırdık, dekont ile beraber Halk Eğitim Merkezi'ne gidip 5 TL oraya yatırırdık. Böyle bir sistem geçmiş sınavlarda kalkmıştı. ALAN YOK okuyorum. Yeni sistem ile beraber ALAN YOK - 2'ye atandım. Halk Eğitim Merkezi'ne 5 TL yatırmak zorunda değilim öyle değil mi?
Re: Kayıt Yenileme
Hocam İlk Kayıt Ve Kayıt Yenileme Açıldığından Beri Ders Seçim Ekranı Açılmadı Henüz 22 Sine Kadar Vakit Var Bu Hafta Kesin Düzeltmeleri Lazım. Herkez Beklemede Ders Seçimi İçin.yungxrist yazdı:Merhaba Arkadaşlar,
Son 2 3 Senedir ATMDEN Kayıt Yenileme İçin Yatırıp Aslında Hiç Halk eğitime Gerek Kalmadan Kayıt Yenileniyordu. !!!
Bu Sene Üst Üste Aksilik Sistemin Kötü Olması Yüzünden Sürünen Yine AOL ÖĞRENCİLERİ Oldu.
Eskiden 5 TL OLAN HALK EĞİTİM BAĞIŞ ÜÇRETİ

Normalde 5 veya 10 TL İlk Kayıt , Yüzyüze Eğitim Alıyorsak Veya Kitap Parası Olarak Ödenen Bir İşlemdi 2 3 Senedir Kayıt Yenileme Otomatik Olunca Yatırılmıyordu.
Eğer Herkezde Ders Seçim Ekranı Açılıp Sizde Açılmaz İse Halk Eğitime Gitmek Zorunda Kalırsanız Bu Üçreti Orada Yatırmak Zorundasınız Ama ATM'DEN SİZ Kayıt Yenileme İşlemi Yapıp Ders Seçim Ekranı Oto Açılırsa Gerek Yok Halk Eğitime Gidip 5 & 10 TL YATIRMAYA Gerek Yok.
Ben sınava ilk defa girmiyorum yanlız. Toplam Dönemim : 10
Şimdi ne yapmam gerekiyor? Ocak Ayın'da ki gireceğim sınav için ücretimi ATM'den yatırmış bulunmaktayım. Neyi bekliyorum şuanda?
Şimdi ne yapmam gerekiyor? Ocak Ayın'da ki gireceğim sınav için ücretimi ATM'den yatırmış bulunmaktayım. Neyi bekliyorum şuanda?
ALO 147'i aradım ve olayı detaylı olarak tane tane anlattım.
1-Ayın 22'sinde kayıdımı yeniledim fakat Ders Seçme butonları hâlen aktif olmadığını dile getirdim.
2- Ders Butonlarının aktif olmadığını bildiğimide söyledim.
3- Kişilere kayıt yenilememden sonra, eski dönemlerde yatırıldığı gibi Halk Eğitim Merkezine para yatırmamı sorduğumda;
Kayıt Yenileme işlemi yaptığınız için 5TL Ödeme zorunluluğunuz bulunmuyor dedi. Eğer ki dedi kitap almaya giderseniz, bu yüzden sizden 5TL ücret istiyebilirler dediler.
Sağlıklı bir bilgi için sayfama bağlandılar, herşeyi güzel ve doğru bir şekilde öğrenmek istiyordum çünkü...
EK Sınava girebileceğimi dile getirdiler fakat EK Sınava girmeyi düşünmüyorum. Bildiğiniz üzere zorunlu dersler ALAN YOK - 2'ye geçince arttı herkeste.. Bunlara eşşek gibi çalışıp bunları vermeye çalışacağım. Çünkü bitirmek kurtulmak istiyorum bir an evvel..
Çağrıyı sonlandırmadan önce bir kez daha sorma gereğinde bulundum. Kredimin : 147 olduğunu dile getirdiler, 9 Zorunlu Dersimin olduğunu söylediler.
En son olarak bende dedim ki "Halk Eğitim Merkezine gidip 5 TL yatırmama gerek yok öyle değil mi?" diye sorduğumda "Hayır."
Cevabını aldım.
Önümüzde ki haftalarda butonların aktif olacağı dile getirildi. Hayırlısı bakalım.
1-Ayın 22'sinde kayıdımı yeniledim fakat Ders Seçme butonları hâlen aktif olmadığını dile getirdim.
2- Ders Butonlarının aktif olmadığını bildiğimide söyledim.
3- Kişilere kayıt yenilememden sonra, eski dönemlerde yatırıldığı gibi Halk Eğitim Merkezine para yatırmamı sorduğumda;
Kayıt Yenileme işlemi yaptığınız için 5TL Ödeme zorunluluğunuz bulunmuyor dedi. Eğer ki dedi kitap almaya giderseniz, bu yüzden sizden 5TL ücret istiyebilirler dediler.
Sağlıklı bir bilgi için sayfama bağlandılar, herşeyi güzel ve doğru bir şekilde öğrenmek istiyordum çünkü...
EK Sınava girebileceğimi dile getirdiler fakat EK Sınava girmeyi düşünmüyorum. Bildiğiniz üzere zorunlu dersler ALAN YOK - 2'ye geçince arttı herkeste.. Bunlara eşşek gibi çalışıp bunları vermeye çalışacağım. Çünkü bitirmek kurtulmak istiyorum bir an evvel..
Çağrıyı sonlandırmadan önce bir kez daha sorma gereğinde bulundum. Kredimin : 147 olduğunu dile getirdiler, 9 Zorunlu Dersimin olduğunu söylediler.
En son olarak bende dedim ki "Halk Eğitim Merkezine gidip 5 TL yatırmama gerek yok öyle değil mi?" diye sorduğumda "Hayır."
Cevabını aldım.
Önümüzde ki haftalarda butonların aktif olacağı dile getirildi. Hayırlısı bakalım.
Hocam Öncelikle Mezun Olmaya Bir Adım Daha Atmak İstiyorsanız
EK SINAVA MUTLAK GİRİN ...
HİÇ BİR ŞEY KAYBETMEZSİNİZ ... AKSİNE O SINAVA 35 KREDİLİK BİR DERS SEÇİMİ İLE GİRİCEKSİNİZ.
35 KREDİ İLE ZORUNLU ÇOĞU DERSLERİNİZİ VEREBİLİRSİNİZ DÖNEME AZ ZORUNLU DERS VE FAZLA KREDİ İLE BAŞLAYIP DÖNEM İÇİNDE MEZUN OLABİLİRSİNİZ.
LÜTFEN İHMAL ETMEYİN EK SINAVA GİRMEYİ ... KAYBEDECEĞİNİZ TEK ŞEY 30 TL OLUR
EK SINAVA MUTLAK GİRİN ...
HİÇ BİR ŞEY KAYBETMEZSİNİZ ... AKSİNE O SINAVA 35 KREDİLİK BİR DERS SEÇİMİ İLE GİRİCEKSİNİZ.
35 KREDİ İLE ZORUNLU ÇOĞU DERSLERİNİZİ VEREBİLİRSİNİZ DÖNEME AZ ZORUNLU DERS VE FAZLA KREDİ İLE BAŞLAYIP DÖNEM İÇİNDE MEZUN OLABİLİRSİNİZ.
LÜTFEN İHMAL ETMEYİN EK SINAVA GİRMEYİ ... KAYBEDECEĞİNİZ TEK ŞEY 30 TL OLUR
Diyelim ki Ocak ayında ki ders seçimi yaptım. (Öyle birşey mevcut değil tabi şuan butonlar aktif değil.)
Bu ek sınav içinde aynı dersleri seçebiliyor muyum?
Kardeşim İŞTE BU SORUNUN CEVABINI HİÇ BİR HALK EĞİTİM VE ALO MEB Bilmiyor.yungxrist yazdı:Diyelim ki Ocak ayında ki ders seçimi yaptım. (Öyle birşey mevcut değil tabi şuan butonlar aktif değil.)
Bende Senle Ortak Derdimiz.
EK SINAVDA MEZUN OLMA ŞANSIM VAR AMA OLDUKİ DERS VEREMEDİM
OCAKTAKİ SINAVA GİRİCEM
DERS SEÇİMİNİ NASIL YAPILICAK Belli Değil.
Halk Eğitimden Hangi Hocaya Sorsam Yada Memura EK SINAV KILAVUZU YAYINLANMADIĞINDAN BİZDE BİLMİYORUZ BUNU DİYOR ... BU AYIN 22 SİNE KADAR NETLEŞİR BU KONU ARA ARA FORUMA BAK İSTERSEN
Ama Hocam Ne Olursa Olsun EK SINAVA GİREBİLİYORSAK KAÇIRMAMAK LAZIM.
Ek sınav müraacat ve sınav gününü öğrenebilir miyim hocam çok sordum kusruma bakma.
Edit: Hallettim . 25-26 Eylül Müraacat, 7-8 Ekim sınav.
Edit: Hallettim . 25-26 Eylül Müraacat, 7-8 Ekim sınav.
En son yungxrist tarafından 10 Eyl 2017, 17:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Ne Kusuru Kardeşim Estağfirullahyungxrist yazdı:Ek sınav müraacat ve sınav gününü öğrenebilir miyim hocam çok sordum kusruma bakma.

Ek Sınav müracaatları 25-28 Eylül 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.
Ek Sınav 07 - 08 Ekim 2017 yapılması kararlaştırılmıştır.
Hocam Ocak Ayında olucak sınavda zorunlu dersleri mecburi olarak seçicem fakat Ek Sınavdada bunları mecburi olarak seçmem gerekiyor öyle değil mi?
Müdür Ocakdaki Sınavla Ek Sınavı Bir Tut 35 Kredilik Ders Seçimi Var İster Zorunlu Derslerden Oluştur İstersen Seçmeli Herhangi bir Kuralı Yok EK SINAVINyungxrist yazdı:Hocam Ocak Ayında olucak sınavda zorunlu dersleri mecburi olarak seçicem fakat Ek Sınavdada bunları mecburi olarak seçmem gerekiyor öyle değil mi?
Anlatmak istediğim şu ama diyelim ki Ocak ayında ki sınavda Biyoloji -3 dersini seçtim. Ek Sınavdada Biyoloji -3 dersini seçtim.
Ek Sınavda ki derste Biyoloji 3 dersini verdiğimi düşünün. O zaman ne yapıcam? Ocak ayında ki ders ne olucak?
Ek Sınavda ki derste Biyoloji 3 dersini verdiğimi düşünün. O zaman ne yapıcam? Ocak ayında ki ders ne olucak?
yungxrist yazdı:Anlatmak istediğim şu ama diyelim ki Ocak ayında ki sınavda Biyoloji -3 dersini seçtim. Ek Sınavdada Biyoloji -3 dersini seçtim.
Hocam İşte Bu Sorunun Cevabı Demiştim Kimse Bilmiyor Diye.
Ya Ek Sınava Girenler İçin Tekrar Ders Seçim Ekranı Açıcaklar Yada Site Diğer Dersleri Otomatik Ekleyecek.
Şunun Cevabını Bir Öğrensem Kimsenin EK SINAV İLE İLGİLİ AKLINDA SORU İŞARETİ KALMAYACAK DA HALK EĞİTİM BİLE KILAVUZ YAYINLANMASINI BEKLİYORUZ DİYOR.
Tamamdır hocam sağol kafa şişirdim ama bir netlik kazansın istedim. SARA rahatsızlığım var ve krizi tetikliyor sürekli..
Senin Canını Yerim Kardeşim Benimyungxrist yazdı:Tamamdır hocam sağol kafa şişirdim ama bir netlik kazansın istedim. SARA rahatsızlığım var ve krizi tetikliyor sürekli..
Maalesef AOL'DE SİSTEM BU SENE ÇOK KÖTÜ İŞLİYOR.
Ben O Malum Sorunun Cevabını Öğrenince SİTEDEN DUYURU YAPICAM. HİÇ TEDİRGİN OLMA AÇIK LİSEDE SİSTEM SENİ MEZUN ETMEYE DAYALI BİR ÖĞRETİM OLUNCA İSTESENDE İSTEMESENDE O DİPLOMAYI VERİRLER.