EK SINAVA NASIL ÇALIŞILIR

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
Burakosman

EK SINAVA NASIL ÇALIŞILIR

Mesaj gönderen Burakosman » 12 Eyl 2017, 18:52

Selam arkadaşlar ben aol öğrencisiyim 170'kredim var ek sınavla bitiricem inşallah. Benim sorum ek sınava nasıl çalışılır birde ek sınav için ders seçimi oluyor mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim :)

Professional Fighter - Dutch(Netherlands) - Turkish

immanuelkant
Doktor

Re: EK SINAVA NASIL ÇALIŞILIR

Mesaj gönderen immanuelkant » 12 Eyl 2017, 19:05

Ek sinav sorularinin neredeyse %95 ' inin her yıl 3 dönem halinde yapilan sinavlarin sorulari oldugu söyleniyor . İncelemek lazim. Bu gayet mantikli aslinda. Bir daha yeni soru hazirlamak yerine böyle kolaya kaçmayı seçmeleri olası . Hem onların hem bizim işimize gelir bu :24:
zayıf insanlar intikam alır ,
güclü insanlar affeder ,
zeki insanlar umursamazlar ... ( Konfücyüs)

Jezxy
Onursal Üye

Mesaj gönderen Jezxy » 12 Eyl 2017, 20:00

Burakosman yazdı:Selam arkadaşlar ben aol öğrencisiyim 170'kredim var ek sınavla bitiricem inşallah. Benim sorum ek sınava nasıl çalışılır birde ek sınav için ders seçimi oluyor mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim :)
Hocam Şimdi Aol'de Her Sene Düzenli Olarak Sorular Hazırlanıyor Ama LİSELERİN ARTIK GENELİNDE MEZUN ETMEYE DAYALI EĞİTİM ÖĞRETİM OLDUĞUNDAN AOLDE ÖYLE Kasacak Sorular Gelmiyor

Aksine Geçen Senenin Sorularının Birebir Aynısı veya Aynı Çeşitleri Geliyor ...

Her Sene Yapılan EK SINAVLARI İNCELEDİĞİNİZDE İSE ..

O SENENİN 1 2 3 DÖNEMİNDEN KARMA SORULAR GELİYOR BİREBİR AYNISI DEĞİLDE KARMASI ARADA BİR 2 TANE AYNI BİREBİR SORUDA ÇIKIYOR.

Şuan 170 krediniz var

gerekli 32 krediniz lazım

Eğer bu 32 kredilik derslere aşınalığınız önceden vermeye çalıştığınız dersler ise

32 Kredilik Ders Aşağı Yukarı 6 7 Tane veya Fazlada olabilir. 1 Aylık Zaman Dilimi Var YOK EK SINAVA ONDAN ÇIKMIŞ SORULAR ÜZERİNDEN HAREKET EDERSENİZ GEÇERLİ NOT ALABİLİRSİNİZ.

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı

Kullanıcı avatarı
Burakosman

Mesaj gönderen Burakosman » 12 Eyl 2017, 20:24

Jezxy yazdı:
Burakosman yazdı:Selam arkadaşlar ben aol öğrencisiyim 170'kredim var ek sınavla bitiricem inşallah. Benim sorum ek sınava nasıl çalışılır birde ek sınav için ders seçimi oluyor mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim :)
Hocam Şimdi Aol'de Her Sene Düzenli Olarak Sorular Hazırlanıyor Ama LİSELERİN ARTIK GENELİNDE MEZUN ETMEYE DAYALI EĞİTİM ÖĞRETİM OLDUĞUNDAN AOLDE ÖYLE Kasacak Sorular Gelmiyor

Aksine Geçen Senenin Sorularının Birebir Aynısı veya Aynı Çeşitleri Geliyor ...

Her Sene Yapılan EK SINAVLARI İNCELEDİĞİNİZDE İSE ..

O SENENİN 1 2 3 DÖNEMİNDEN KARMA SORULAR GELİYOR BİREBİR AYNISI DEĞİLDE KARMASI ARADA BİR 2 TANE AYNI BİREBİR SORUDA ÇIKIYOR.

Şuan 170 krediniz var

gerekli 32 krediniz lazım

Eğer bu 32 kredilik derslere aşınalığınız önceden vermeye çalıştığınız dersler ise

32 Kredilik Ders Aşağı Yukarı 6 7 Tane veya Fazlada olabilir. 1 Aylık Zaman Dilimi Var YOK EK SINAVA ONDAN ÇIKMIŞ SORULAR ÜZERİNDEN HAREKET EDERSENİZ GEÇERLİ NOT ALABİLİRSİNİZ.

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı
22 kredi almam lazım 1 Ay sıkı çalışır testleri çözersem geçerim diye düşünüyorum cevabınız için teşekkür ederim :)
Professional Fighter - Dutch(Netherlands) - Turkish

“Sınavlar” sayfasına dön