EK SINAVA NASIL ÇALIŞILIR
- Burakosman
EK SINAVA NASIL ÇALIŞILIR
Selam arkadaşlar ben aol öğrencisiyim 170'kredim var ek sınavla bitiricem inşallah. Benim sorum ek sınava nasıl çalışılır birde ek sınav için ders seçimi oluyor mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim 

Professional Fighter - Dutch(Netherlands) - Turkish
-
- Doktor
Re: EK SINAVA NASIL ÇALIŞILIR
Ek sinav sorularinin neredeyse %95 ' inin her yıl 3 dönem halinde yapilan sinavlarin sorulari oldugu söyleniyor . İncelemek lazim. Bu gayet mantikli aslinda. Bir daha yeni soru hazirlamak yerine böyle kolaya kaçmayı seçmeleri olası . Hem onların hem bizim işimize gelir bu 

zayıf insanlar intikam alır ,
güclü insanlar affeder ,
zeki insanlar umursamazlar ... ( Konfücyüs)
güclü insanlar affeder ,
zeki insanlar umursamazlar ... ( Konfücyüs)
Hocam Şimdi Aol'de Her Sene Düzenli Olarak Sorular Hazırlanıyor Ama LİSELERİN ARTIK GENELİNDE MEZUN ETMEYE DAYALI EĞİTİM ÖĞRETİM OLDUĞUNDAN AOLDE ÖYLE Kasacak Sorular GelmiyorBurakosman yazdı:Selam arkadaşlar ben aol öğrencisiyim 170'kredim var ek sınavla bitiricem inşallah. Benim sorum ek sınava nasıl çalışılır birde ek sınav için ders seçimi oluyor mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Aksine Geçen Senenin Sorularının Birebir Aynısı veya Aynı Çeşitleri Geliyor ...
Her Sene Yapılan EK SINAVLARI İNCELEDİĞİNİZDE İSE ..
O SENENİN 1 2 3 DÖNEMİNDEN KARMA SORULAR GELİYOR BİREBİR AYNISI DEĞİLDE KARMASI ARADA BİR 2 TANE AYNI BİREBİR SORUDA ÇIKIYOR.
Şuan 170 krediniz var
gerekli 32 krediniz lazım
Eğer bu 32 kredilik derslere aşınalığınız önceden vermeye çalıştığınız dersler ise
32 Kredilik Ders Aşağı Yukarı 6 7 Tane veya Fazlada olabilir. 1 Aylık Zaman Dilimi Var YOK EK SINAVA ONDAN ÇIKMIŞ SORULAR ÜZERİNDEN HAREKET EDERSENİZ GEÇERLİ NOT ALABİLİRSİNİZ.
2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı
- Burakosman
22 kredi almam lazım 1 Ay sıkı çalışır testleri çözersem geçerim diye düşünüyorum cevabınız için teşekkür ederimJezxy yazdı:Hocam Şimdi Aol'de Her Sene Düzenli Olarak Sorular Hazırlanıyor Ama LİSELERİN ARTIK GENELİNDE MEZUN ETMEYE DAYALI EĞİTİM ÖĞRETİM OLDUĞUNDAN AOLDE ÖYLE Kasacak Sorular GelmiyorBurakosman yazdı:Selam arkadaşlar ben aol öğrencisiyim 170'kredim var ek sınavla bitiricem inşallah. Benim sorum ek sınava nasıl çalışılır birde ek sınav için ders seçimi oluyor mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Aksine Geçen Senenin Sorularının Birebir Aynısı veya Aynı Çeşitleri Geliyor ...
Her Sene Yapılan EK SINAVLARI İNCELEDİĞİNİZDE İSE ..
O SENENİN 1 2 3 DÖNEMİNDEN KARMA SORULAR GELİYOR BİREBİR AYNISI DEĞİLDE KARMASI ARADA BİR 2 TANE AYNI BİREBİR SORUDA ÇIKIYOR.
Şuan 170 krediniz var
gerekli 32 krediniz lazım
Eğer bu 32 kredilik derslere aşınalığınız önceden vermeye çalıştığınız dersler ise
32 Kredilik Ders Aşağı Yukarı 6 7 Tane veya Fazlada olabilir. 1 Aylık Zaman Dilimi Var YOK EK SINAVA ONDAN ÇIKMIŞ SORULAR ÜZERİNDEN HAREKET EDERSENİZ GEÇERLİ NOT ALABİLİRSİNİZ.
2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı

Professional Fighter - Dutch(Netherlands) - Turkish