SINAVLARA HAZIRLIK İÇİN CANLI DERS ANLATIMI
Re: SINAVLARA HAZIRLIK İÇİN CANLI DERS ANLATIMI
Basarılarınızın devamını dilerim bende yeni kayıt oldum bana önerebilcegin bir calışma programın var mı eğer varsa bana yardımcı olursan sevinirim 

Yuksek yuksek tepelere gunluk hedefler koymasinlar 

AÖL'de
Çıkmış sınav sorularına bakarak çalışabilirsin
Ders notlarını inceleyerek çalılabilirsin.
Birçok youtube kanalı var şenol hova,hocalara geldik vs onlardan konu anlatım izleyebilirsin.
İnternetten bolca kaynaklar var oralardan çıkmış sorular çözebilirsin.
Aramıza hoşgeldin bu arada.
Çıkmış sınav sorularına bakarak çalışabilirsin
Ders notlarını inceleyerek çalılabilirsin.
Birçok youtube kanalı var şenol hova,hocalara geldik vs onlardan konu anlatım izleyebilirsin.
İnternetten bolca kaynaklar var oralardan çıkmış sorular çözebilirsin.
Aramıza hoşgeldin bu arada.
"Hiç erişeyemeceksin gibi yada,Herşeyi yitireceksin gibi çalış"
Konfüçyüs
Konfüçyüs
arkdaşlar müfredat degiştimi ben açık lise kitabı almıştım ama çöp olacak sanırım 60 lirada para bayıldık
valla kitaplarımı alsak bakanlıgın verdigi bilemedim şimdi çalışsak bitecekti zamanında şimdi ugraş dur. 

youtubeden izledigim videolar anlık psikolojik rahatlama veriyor insana yoksa kafaya girecegi yok uzun süreden sonra altyapı şart mat fizik kimya biyoloji vs vs gbi ortak dersler önemli olanda ama sonuçta çalışmadanda olacak gibi degil bakalım yeni dönem neyi getirecek hep birlikte görecegiz çalışırsak 2 senede biter gibi geliyor. 
çalışırsan 2.5 yıl tamamda çalışamayan ögrenciler için 4 5 yıl sürüyor açık lise sıfırdan başlayanlar için orta düzeyde ögrenci 5 yıl diploma teslim bedeli.

çalışırsan 2.5 yıl tamamda çalışamayan ögrenciler için 4 5 yıl sürüyor açık lise sıfırdan başlayanlar için orta düzeyde ögrenci 5 yıl diploma teslim bedeli.

BU SENE DEĞİŞEN DERSLER BUNLAR VE LİSELERDE DAĞITIMINA BAŞLANAN KİTAPLAR BUNLAR
http://www.eba.gov.tr/ekitap
EĞER KİTAPDA SİZİN İÇİN ÖNEMLİ İSE
DÖNEMLERİN YENİ KİTAPLARINI YAYINLAMAYA BAŞLADILAR.
AMA AÇIK LİSENİN OLAYI O SİTESİNDEKİ
http://aok.meb.gov.tr/test/dk/
KİTAPLARDAN GELİYOR SORULAR.