aöl den maol e geçiş
aöl den maol e geçiş
şuan açık lisedeyim mesleki açık liseye geçmek istiyorum 2017/1 olarak kayıt yenilememi yaptım dönemimde 11 mesleki açık liseye hala geçebilir miyim lakin ilk kayıt tarihleri geçti.
Re: aöl den maol e geçiş
Hocam Belirtilen Üçreti Yatırmışsınız Dediğiniz Gibi Kayıt Yenileme Falan Kapandı Ama.sirinpasa yazdı:şuan açık lisedeyim mesleki açık liseye geçmek istiyorum 2017/1 olarak kayıt yenilememi yaptım dönemimde 11 mesleki açık liseye hala geçebilir miyim lakin ilk kayıt tarihleri geçti.
Sistemde Hala Değiştirme Yetkileri Bulunuyor Halk Eğitim Çalışanlarının.
Pazartesi Yüzyüze Görüşerek Bir Şansınızı Deneyin Orada Size Dilekçe Doldurtacaklar Birde Maol İçin Yüzyüze Eğitim Okulu Bulucaklar İnşallah Kontenjan Açığı Vardır.
evet açık lisenin kayıt yenilemesini yaptım okulun konteyjanı da var ama mesleki açık lise olarak ilk kayıt yapmadım açık lisede aktifim umarım mesleki açık liseye geçişimi yaparım..teşekkür ederim cevap için.
Rica Ederim Halk Eğitimin Hala Durumu Değiştirmesini Sağlacak Yetkileri Var Fakat İkna Etmenize Bağlı.sirinpasa yazdı:evet açık lisenin kayıt yenilemesini yaptım okulun konteyjanı da var ama mesleki açık lise olarak ilk kayıt yapmadım açık lisede aktifim umarım mesleki açık liseye geçişimi yaparım..teşekkür ederim cevap için.
umarım ikna edebiliriz...bu arada bende bilişim teknolojilerini istiyorum sizin alanınız nedir
O Bölümden Mezunumsirinpasa yazdı:umarım ikna edebiliriz...bu arada bende bilişim teknolojilerini istiyorum sizin alanınız nedir

çok güzel..ben web programcılığını istiyorum umarım olur
Hocam Orası Gideceğiniz Sınıfa Bağlı .sirinpasa yazdı:çok güzel..ben web programcılığını istiyorum umarım olur
Hoca Bazen Soruyor Öğrencilerin Geneline Bu Dönem WEB Tasarım Bölümü Açalım Yoksa Programlama Temellerimi Yazılımmı Diye
Çoğunluk Ne Karar Verirse Ona Göre İkinci Sene O Bölüm Açılıyor.
çok teşekkür ederim..
Ama Genel Mezuniyet Şartları
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
ORTAK+SEÇMELİ 116
ALAN 114
Toplam 230 Kredi Olucak
116 Şuan Kaçını Doldurdunuz Dışardan Sınavlarla Bilmiyorum
2 Yıl İçerisindede Bilişim Teknolojilerinden 114 Kredi Alıcaksınız.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
ORTAK+SEÇMELİ 116
ALAN 114
Toplam 230 Kredi Olucak
116 Şuan Kaçını Doldurdunuz Dışardan Sınavlarla Bilmiyorum
2 Yıl İçerisindede Bilişim Teknolojilerinden 114 Kredi Alıcaksınız.
halk eğitimin hala yetkileri kesin var mı ayrıca okula dilekçe verdikten halk eğitime gidicek miyim tam anlamadım..
Halk Eğitimin Yetkisi Var Değiştirmede Fakat Size Yüzyüze Eğitim Göreceğiniz Okuldada Kontenjan Lazım Eğer Kontenjan Var İse O Okula Yönlendirirlersirinpasa yazdı:halk eğitimin hala yetkileri kesin var mı ayrıca okula dilekçe verdikten halk eğitime gidicek miyim tam anlamadım..
O Okula Memurun Vereceği Dilekçeyi Dolduruyorsunuz MESLEKİ Eğitime Başlıyorsunuz Fakat
İşte Birinci Sıra Halk Eğitim İkna Edebilirseniz ve İkinci Mesele Kontenjan
EĞER BU DÖNEM BU İŞLEMİ YAPAMAZSANIZ
GELECEK SENE BU İLK KAYIT VE KAYIT YENİLEMEYİ BEKLEMENİZ LAZIM
DÖNEM ORTASINDA GEÇİŞ OLMUYOR !
okulun konteyjanı varmış lakın halk eğitimi nasıl ikna edicem bilmiyorum..
İşte Orası Nasıl Diyim Yarın Karşınıza Çıkıcak Olan Memura Kalmış İlla Sorucaktır Niye Bu Kadar Geç Kaldınız Diye Mantıklı Bir Açıklama Yaparsanız Değiştirebilir Sizi Yüzyüze Eğitim Vericek Kuruma Dilekçe İçin Yollayabilir.sirinpasa yazdı:okulun konteyjanı varmış lakın halk eğitimi nasıl ikna edicem bilmiyorum..
insallah..cok cok tesekkur ederim bilgiler icin