aöl ders rezilli ve büyük maduriyet konusu alan bilgisi olan yardımcı olsun lütfen
aöl ders rezilli ve büyük maduriyet konusu alan bilgisi olan yardımcı olsun lütfen
Merhaba sevgili arkadaşlar ben 2013 den beri açık lise okumaktayım biraz safsaklasam da son ikisene de gayret edipi 157 krediye kadar geldim son olarak oturdum ek sınav beklemeye başladım ben sürekli lise sayfasına girip derslerimi kontorl eder oradan kendime plan oluşturu çalışırım son alan yok kanunuyla beraber bütün emeklerim heba oldu efendim önce kednime oluşturmuş olduğum bütün dersleri kadlırdılar hadi ona eyvallah dedim olay basitce almam gereken 35 krediye uygun ders çizelgesi hazırladım ve başladım çalışmaya sonra aniden bir baktım adamlar seçmeli çoğrafya 2 3 4 aniden kadırmış ortak dersler getirmiş onda eyvallah dedim oturdum yeni getirdikleri cogafya 5 6 7 8 ve sonradan getirdikleri seçmeli mat 1 çalışmaya başladım dün sayfama girip bi kontorl edeyim dedim birde ne göreyim aniden seçmeli matta gitmiş arkadaşlar insan geleceğiyle oynamak bu kadar basitmi 2 önceden çalışmaya başladığım dersler aniden kaldırdıkları yetmezmiş gibi birde kendi getirdikleri 2 derside aniden kardıldılar bu öğrenci neye çalışacak nasıl krediyi tamamlayacak dalga geçer gibi bunu nereye şikayt ederiz nereye derdimizi anlatırız 157 kredi ve hiç bilmediğim derslerle ortada kaldım ve bidğininiz gibi bu sınavda mezun olmazsak yeni ortaklardan da mesülüz yani 1 sene demek onları muhafa çekme basitmi bukdar lütfen bilen varsa yardım etsin
Re: aöl ders rezilli ve büyük maduriyet konusu alan bilgisi olan yardımcı olsun lütfen
Hocam Öncelikle HER LAFINIZA HER CÜMLENİZE KADAR HAKLISINIZ ...aölmami yazdı:Merhaba sevgili arkadaşlar ben 2013 den beri açık lise okumaktayım biraz safsaklasam da son ikisene de gayret edipi 157 krediye kadar geldim son olarak oturdum ek sınav beklemeye başladım ben sürekli lise sayfasına girip derslerimi kontorl eder oradan kendime plan oluşturu çalışırım son alan yok kanunuyla beraber bütün emeklerim heba oldu efendim önce kednime oluşturmuş olduğum bütün dersleri kadlırdılar hadi ona eyvallah dedim olay basitce almam gereken 35 krediye uygun ders çizelgesi hazırladım ve başladım çalışmaya sonra aniden bir baktım adamlar seçmeli çoğrafya 2 3 4 aniden kadırmış ortak dersler getirmiş onda eyvallah dedim oturdum yeni getirdikleri cogafya 5 6 7 8 ve sonradan getirdikleri seçmeli mat 1 çalışmaya başladım dün sayfama girip bi kontorl edeyim dedim birde ne göreyim aniden seçmeli matta gitmiş arkadaşlar insan geleceğiyle oynamak bu kadar basitmi 2 önceden çalışmaya başladığım dersler aniden kaldırdıkları yetmezmiş gibi birde kendi getirdikleri 2 derside aniden kardıldılar bu öğrenci neye çalışacak nasıl krediyi tamamlayacak dalga geçer gibi bunu nereye şikayt ederiz nereye derdimizi anlatırız 157 kredi ve hiç bilmediğim derslerle ortada kaldım ve bidğininiz gibi bu sınavda mezun olmazsak yeni ortaklardan da mesülüz yani 1 sene demek onları muhafa çekme basitmi bukdar lütfen bilen varsa yardım etsin
BU DÖNEM EK SINAV DUYURUSUNDAN SONRA ÇOĞU KİŞİ SEÇMELİ DERSLERİNE ÇALIŞTI GÜN GÜN BURADA YAZDILAR DERSLERİN KAYBOLDUĞUNU FALAN YARIN BAŞVURUSU OLAN EK SINAV SEÇİM EKRANI AÇILINCA DÜZELECEĞİNİ UMUYOR BAZILARI SEÇMELİ DERSLERİN.
ALAN YOK-2 nin çilesini çekiyorsunuz bu kesin seçmeli dersler bundan kayboldu yeni müfredatta çoğu seçmeli dersler hep kalktı.
SEÇMELİ DERSLERİN TOPLAM KREDİSİ : 288 Oldu / Eski Hali 456 İdi
Düşünün Giden Dersleri ...
BU KURUMU MİLLİ EĞİTİM BAKANI VEYA BAŞBAKANA YADA CUMHURBAŞKANINA ŞİKAYET EDEBİLİRSİNİZ ..
BİLDİĞİNİZ ÜZERE BİR GÜNDE TEOG SINAVI KALKTI .. BU ÜLKEDE
HANİ YARINA KADAR BEKLEYİN DESEM BELKİ DERS SEÇİM EKRANI AÇILINCA DERSLER GERİ GELEBİLİR UMUT VERMEK İSTEMİYORUM.
ŞİKAYET ETSENİZ NE ZAMAN CEVAP VERİRLER VEYA VERDİKLERİ CEVAP NE İŞE YARAR DÖNEM KAYBINIZ BİLE OLABİLİR SIRF CEVAP BEKLEMEKTEN.
BU DÖNEM AÇIK LİSE TAMAMEN EN KÖTÜ SENESİNİ YAŞIYOR MÜFREDAT DEĞİŞTİ FAKAT ÇOK GEÇ YAPILDI BU İŞ
KİTAPLAR DEĞİŞTİ FAKAT HALA AÇIK LİSELİLERE YAYINLANMADI.
Re: aöl ders rezilli ve büyük maduriyet konusu alan bilgisi olan yardımcı olsun lütfen
ÖNCELİKLE ÇOK TEŞEKKÜRLE BENDE YARINKİ EKRANI BEKLİYORUM DEDİĞİN GİBİ DÖNEM KAYBI YAŞAMAKTAN ENDİŞE DUYUYORUM AMA BUNA KİMSE SES ÇIKARMASSA NASIL OLACAK BİLMİYORUM GERÇEKTEN BUNA BİR DUR DEMELİYİZ GECNİN BU SAATİNDE OKUYUP YADIMCI OLDUĞUNUZ İÇİN TEŞŞEKÜR EDERİM HERKEZ İÇİN HAYIRLSI
Rica Ederim Keşke BUNLARI DEĞİLDE MEZUNİYET İÇİN BAŞKA KONULARI KONUŞSAK FAKAT İŞTE EĞİTİM İŞTE SİSTEMaölmami yazdı:ÖNCELİKLE ÇOK TEŞEKKÜRLE BENDE YARINKİ EKRANI BEKLİYORUM DEDİĞİN GİBİ DÖNEM KAYBI YAŞAMAKTAN ENDİŞE DUYUYORUM AMA BUNA KİMSE SES ÇIKARMASSA NASIL OLACAK BİLMİYORUM GERÇEKTEN BUNA BİR DUR DEMELİYİZ GECNİN BU SAATİNDE OKUYUP YADIMCI OLDUĞUNUZ İÇİN TEŞŞEKÜR EDERİM HERKEZ İÇİN HAYIRLSI

Hocam yanlışım varsa düzeltin. Önceden seçmeli coğrafya 1 dersi seçmeli coğrafya 2 dersi vardı. Yada seçmeli matematik 1 dersi. Şöyle açıklayayım şimdi onlar gitmiş coğrafya 5-6-7-8 gelmiş. Zaten seçmeli coğrafya 1 dersi yazan normalde coğrafya 5 dersi oluyor. Seçmeli mat 1 de normalde matematik 5 oluyor. Seçmeli Fizik 2 aslında Fizik 6 oluyor. Aslında dersler silinmedi sistemde isimleri düzeltildi. Çünkü örnek vereyim seçmeli coğrafya 3 dersine sınav kitapcıgında baktıgımızda bulamayız. Coğrafya 7 diye geçiyor. Bunuda ders kodlarından anlamıştım. Bi silinme durumu falan olmadı yani isimler düzeltildi
Hocam O Durum Şimdiki Hali Gibi Birşey Belki ŞU EK SINAV BİTTİKTEN SONRA ..Forsete yazdı:Hocam yanlışım varsa düzeltin. Önceden seçmeli coğrafya 1 dersi seçmeli coğrafya 2 dersi vardı. Yada seçmeli matematik 1 dersi. Şöyle açıklayayım şimdi onlar gitmiş coğrafya 5-6-7-8 gelmiş. Zaten seçmeli coğrafya 1 dersi yazan normalde coğrafya 5 dersi oluyor. Seçmeli mat 1 de normalde matematik 5 oluyor. Seçmeli Fizik 2 aslında Fizik 6 oluyor. Aslında dersler silinmedi sistemde isimleri düzeltildi. Çünkü örnek vereyim seçmeli coğrafya 3 dersine sınav kitapcıgında baktıgımızda bulamayız. Coğrafya 7 diye geçiyor. Bunuda ders kodlarından anlamıştım. Bi silinme durumu falan olmadı yani isimler düzeltildi
ALAN YOK - 2 DE SEÇMELİ DERS DİYE HİÇ BİR DERS KALMIYOR MATEMATİK 5 6 DEĞİLDE İLERİ MATEMATİK DİYE DERSLER GELİYOR.