İsteyen aşağıdaki linkten online ödeme de yapabilir.
https://odeme.meb.gov.tr

Ben de aynı şekilde beklemedeyim. Bugün akşam ya da yarın otomatik kayıt yapılır sonrasında seçimi yaparız.batistuta yazdı:Parayı yatırdım ders seçimini ne zaman yapacak ekranda henüz ders seçimi yok
Benim de 1 zorunlu dersim kaldı geçeriz hayırlısıyla.batistuta yazdı:188 kredim var son 4 kredim inş veririrz
Yukarıda yazdığım dersleri seçebilirsin. İlave olarak kolay eklemeler yapıp çalışman lazım.tylerdurden34 yazdı:ne yapcam bilmiyom bende valla 1 zorunlu var oda muaf olucak ne secsem acaba calismadim da
Evet ders seçimi açık tek sorun şimdilik kayıt yenileme işlemi. Umarım bu akşam aktif oluruz.batistuta yazdı:Suan acıldı ama Durumunuz Ders Seçmek İçin Uygun Değildir.
Bende 1 saat önce ek sinav kayit işlemi yaptim . Az önce sisteme girdim ders secmek icin uygun degildir yaziyor . Dönem bilgisine baktim henüz ek sinav kayit yenilemesi sisteme aktarilmamis . Dolayisiyla kayit yenileme sonrasi ders secim işlemlerinin ek sinav sonrası oldugunu düsünürsek ; herhangi bir anormallik yok . Ek sinav kayitlari sisteme aktarildiginda ders secimi açılır muhtemelen.bakansiz yazdı:Evet ders seçimi açık tek sorun şimdilik kayıt yenileme işlemi. Umarım bu akşam aktif oluruz.batistuta yazdı:Suan acıldı ama Durumunuz Ders Seçmek İçin Uygun Değildir.