Sınav Giriş Belgesi Ne Zaman Yayınlanacak?
- yorulmaz35
- Uzman
Sınav Giriş Belgesi Ne Zaman Yayınlanacak?
sınava 3 gün kaldı hala ses soluk yok. var mı bilgisi olan?

-
- Doktor
Re: Sınav Giriş Belgesi Ne Zaman Yayınlanacak?
Muhtemelen yarin belli olur .yorulmaz35 yazdı:sınava 3 gün kaldı hala ses soluk yok. var mı bilgisi olan?
zayıf insanlar intikam alır ,
güclü insanlar affeder ,
zeki insanlar umursamazlar ... ( Konfücyüs)
güclü insanlar affeder ,
2 iş günü kaldı sadece. Yarın belli olmazsa cuma son çare. Saçmaladılar yine. 

-
- Doktor
Bugün de sinav giriş belgesi yok gibi ... İnsanlari bu kadar magdur etmesine ragmen bu kadar cok oy alıp secilen başka bir iktidar yoktur. Yeni müfredat ile egitim sistemini tamamen tasviye ettiler. Atatürk'ün eleştirel düsünce sistemi yerine biat eden , sorgulamayan , ezberci zihniyeti getirdiler. Sorgulayan nesil yerine cihatcı nesil? Süper..bakansiz yazdı:2 iş günü kaldı sadece. Yarın belli olmazsa cuma son çare. Saçmaladılar yine.

zayıf insanlar intikam alır ,
güclü insanlar affeder ,
güclü insanlar affeder ,
aciklise@meb.gov.tr ye mail atalım en iyisi. Ben yazdım şimdi.immanuelkant yazdı:Bugün de sinav giriş belgesi yok gibi ... İnsanlari bu kadar magdur etmesine ragmen bu kadar cok oy alıp secilen başka bir iktidar yoktur. Yeni müfredat ile egitim sistemini tamamen tasviye ettiler. Atatürk'ün eleştirel düsünce sistemi yerine biat eden , sorgulamayan , ezberci zihniyeti getirdiler. Sorgulayan nesil yerine cihatcı nesil? Süper..bakansiz yazdı:2 iş günü kaldı sadece. Yarın belli olmazsa cuma son çare. Saçmaladılar yine.![]()
![]()