Sınava 9 Saat Kaldı
- yorulmaz35
- Uzman
Sınava 9 Saat Kaldı
giriş kağıdım kimliğim kalemim her şey hazır masanın üstünde. uykumun gelmesini bekliyorum
iyi geceler herkese siz ne durumdasınız?

Re: Sınava 9 Saat Kaldı
Arkadaşlar şuan çıktım sınavdan. tarih 6 - biyoloji 3 - coğrafya 5 ve 7 den girdim sınava. Sorular bu yılın çıkmış sorularından soruldu. Sadece 3-4 tane farklı soru sormuşlar o kadar.
Yarın matematik 3 ten gireceğim sınava bugun ogleden sonrakı sınavda ilk bı kac matematik 4 sorusuna baktım geçmiş sorularla kıyaslamak ıcın sanki matematik 4 soruları farklıydı giren bilgilendirebilir mi?
-
- Doktor
Eveet sınavın ilk gününü tamamlamış bulunmaktayiz
İlk oturum sonrası iki yeni arkadaş edindim . Bu sınav olayının güzel yanı bu . Genelde sınav zamanını beklerken insanlar gergin ve sabırsız olabiliyor . Cevrenizde elinde sınav giriş belgesi olan birileri gördügünüz an merhaba ! demekten cekinmeyin . Unutmayin onlarda sizin gibi konusacak birilerini arıyor 

zayıf insanlar intikam alır ,
güclü insanlar affeder ,
zeki insanlar umursamazlar ... ( Konfücyüs)
güclü insanlar affeder ,
- Haydar Muzro
- Acemi
Gözüme uyku girmedi. 6:30'da yatıp 9:00'da anca kalkabildim, neredeyse geç kalıyordum.
-
- Doktor
Genelde sinav önceleri bu eminim herkese oluyordur . Nasılsa bu kez 2 gibi yattım uyumuşum ... Sınav nasıl geçti arkadaslar ?Haydar Muzro yazdı:Gözüme uyku girmedi. 6:30'da yatıp 9:00'da anca kalkabildim, neredeyse geç kalıyordum.
Evet yorumlari alalim

zayıf insanlar intikam alır ,
güclü insanlar affeder ,
güclü insanlar affeder ,
sınav güzeldi. Matematik 4 ten sınava girdiniz mi? girdiyseniz 2017 deki çıkmış sorular soruldumu?immanuelkant yazdı:Genelde sinav önceleri bu eminim herkese oluyordur . Nasılsa bu kez 2 gibi yattım uyumuşum ... Sınav nasıl geçti arkadaslar ?Haydar Muzro yazdı:Gözüme uyku girmedi. 6:30'da yatıp 9:00'da anca kalkabildim, neredeyse geç kalıyordum.
Evet yorumlari alalim