Açık liseye nasıl geçicem yardımm

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
Alparslan26

Açık liseye nasıl geçicem yardımm

Mesaj gönderen Alparslan26 » 13 Eki 2017, 12:03

Merhaba arkadaşlar ben ankarada lise son öğrencisi bir arkadaşınızim. Açık liseye geçmeye karar verdim de anadolu lisesinden nasıl ačik liseye gecebilirim. Kayit süresi dolmuş. Ben nakil aldırarak mı geciyorum. İnteretten bir sey bulamadim. Ne yapmaliyim sizce. Yoksa gecmek icin 2. Donemimi beklemem lazim. Cevaplarsaniz sevinirim.

Jezxy
Onursal Üye

Re: Açık liseye nasıl geçicem yardımm

Mesaj gönderen Jezxy » 13 Eki 2017, 22:52

Alparslan26 yazdı:Merhaba arkadaşlar ben ankarada lise son öğrencisi bir arkadaşınızim. Açık liseye geçmeye karar verdim de anadolu lisesinden nasıl ačik liseye gecebilirim. Kayit süresi dolmuş. Ben nakil aldırarak mı geciyorum. İnteretten bir sey bulamadim. Ne yapmaliyim sizce. Yoksa gecmek icin 2. Donemimi beklemem lazim. Cevaplarsaniz sevinirim.
Merhaba Hoşgeldiniz

Hocam Öncelikle Yeni Kayıt Olayı Kapandı Maalesef Ocak Ayında Tekrar Açılıcak.

Şuan Sadece Kayıt "TEOG SINAVIYLA HERHANGİ BİR ÖRGÜN EĞİTİM OKULUNA YERLEŞEMEYEN ÖĞRENCİLERE" Açık

Bulunduğunuz Örgün Eğitim Okulundan Transkript ( Not Dökümü ) Alıyorsunuz 17 Yaşınızda İseniz Ailenizle Birlikte Bu İşlemleri Yapabilirsiniz.

Okuduğunuz Okuldaki Not Dökümü İle Halk Eğitim Kurumuna Giderek Kayıt İşlemlerinizi Başlatıyorsunuz Onların Belirttiği Hesaba Kayıt Masraflarını Yatırıp Notlarınız Aktarıldıktan Sonra Açık Lise Öğrencisi Olucaksınız.

Şuan Kayıtları Kaçırdığınızdan Dolayı Maalesef İkinci Dönemi Bekliyiceksiniz.

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön